DEVA Partisinden Maden’e Ziyaret

featured

Deva partisi tarafından Maden ilçesine gerçekleştirilen ziyaret kapsamında, ilçenin mevcut durumu ve ilçe halkının talepleri tespit edilerek, çözüm yolları konuşuldu.

Esnaf ziyaretlerinin yanı sıra, ilçelerde de her kesime ulaşmaya çalışan Deva Parti İl Başkanı Mehmet Kangal, bu kez Maden ilçesindeki vatandaşlarla bir araya geldi.

İl Başkanı Kangal’a İl Teşkilatı da eşlik ederek sorunlar yerinde incelendi.

Vatandaşların ve esnaflarının sorun ve taleplerini dileyen Mehmet Kangal, Maden İlçesinin zor durumda olduğunu söyledi.

İlçe halkı ve esnafı ile bir araya gelen parti yetkilileri adına açıklama yapan İl Başkanı Av. Mehmet Kangal; “İlçe ziyaretleri kapsamında bu hafta gerçekleştirmiş olduğumuz Maden ziyaretimizde, vatandaşımızın İlçe ile ilgili kaygılarının gitgide arttığını ve geleceğe dair umutlarının tükendiğini gördük. Öncelikle dile getirilen ilk şikayet, yetkili makamların ilçeyi gözden çıkarmış oldukları, geri kalmışlığı gidermek adına hiçbir adımın atılmadığı, bu şekilde devam etmesi halinde kimsenin ilçede kalmayacağı yönünde olmuştur. Yıllardır devam eden konut probleminin hâlâ çözülemediği, ilçe halkının ve özellikle memur kesiminin kalacak bir yer bulamadıkları için mecburen ilçe dışında kaldıklarını, bunun da ilçe ekonomisine büyük zarar verdiği belirtilmiştir. Konut problemi ile doğru orantılı olarak ilçe nüfusunun sürelik düşüş göstermesi nedeni ile esnafımız günlük siftah bile yapamadıklarından yakınmaktadırlar. Yine bağlantı yollarının ve köprülerin tamamlanmamış olması nedeni ile ilçeye girişlerin zorlaşması da, insan hareketliliğini azaltmış, bu sebeple de esnaf olumsuz etkilenmiştir.”dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
DEVA Partisinden Maden’e Ziyaret

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin