Doç Dr. Aygen’den Gazetemize Ziyaret

featured

İrfan ARSLAN

31 Mart 2024 tarihinde yapılan Yerel Seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Murat Aygen Gazetemizi ziyaret etti.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni  Efraim Gündem ile gündemdeki konular üzerinde değerlendirme yapan Doç. Dr. Murat Aygen, ilimizin problemlerinin çözümü noktasında yapılan çalışmaların takipçisi olacaklarını belirterek” Elazığ’ın hak ettiği hizmetleri alması noktasında yapılan çalışmaları takip ediyorum. Elazığ’ın geleceğini ve insanların problemlerinin çözümü noktasında atılan adımları takip edeceğimizin bilinmesini istiyorum. Bu şehir hepimizin ve bu şehrin insanlarının hizmet noktasında hak ettiğini alması gerekir. İnsanlarımızın mutlu şehrimizin problemlerini çözümlemiş ve geleceğe en iyi şekilde hazırlanmasının çalışmalarının yapılması planlanması gerekiyor. Bizlerde bu konuda bu şehrin gelişmesini arzuluyoruz.” Dedi

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Efraim Gündem’de Doç.Dr. Aygen’in ziyaretinden dolayı teşekkür ederek” Bizlerde yapılan çalışmaları takip ediyoruz. Tek arzumuz Elazığ’ın problemlerine çözüm getirilmesidir.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Doç Dr. Aygen’den Gazetemize Ziyaret

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin