EBK, AK Parti İl Başkanı Yıldırım’ı Ziyaret Etti

featured

İrfan ARSLAN

Elazığ Basketbol Kulübü, ziyaretlerine bir yenisini daha ekleyerek, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’a isminin yazılı olduğu forma hediye etti.

İlimizin yeni kurulan Elazığ Basketbol kulübü, bir dizi ziyaretler çerçevesinde AK Parti il başkanı Şerafettin Yıldırım’ı ziyaret etti. İl Başkanı Yıldırım’a isminin yazılı olduğu formayı takdim eden yöneticiler kulübün hedefleri hakkında bilgilendirmelerde bulundular. AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ilimizin son yıllarda salon sporlarında önemli bir yere geldiğini ve bu noktada özellikle tesisleşme anlamında attıkları adımların karşılığını almanın kendilerini mutlu ettiğini söyledi. İl Özel İdaresi kadın basketbol takımının ardından Elazığ Basketbol Spor Kulübünün farklı bir organizasyonun içinde bulunmasının ilimiz basketbolu için önemli olduğunu belirtti. Yıllardır ilimizde basketbol sporunun içinde olan ve aktif sporculuk sürecini tamamladıktan sonra yönetici olarak basketbola hizmet verecek olan eski basketbolcuların bir araya gelerek kurdukları Elazığ Basketbol Spor Kulübü’nün, bu başarılı spor adamları ile önemli işlere imza atacaklarına inandığını sözlerine ekledi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, bu sezon Bölgesel Ligde mücadele edecek olan Elazığ Basketbol Spor Kulübüne başarı dileğinde bulundu. Elazığ Basketbol Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Koçdemir ise, ilk sezonda hedeflerinin kadınlar basketbol 1.Ligi olduğunu söyledi. Koçdemir, önemli bir ekibin bir araya geldiğini ifade ederken, misyonlarının hem yarışmacı bir takım, hem de altyapıya önem vererek, yetiştirici bir kulüp olmayı amaçladıklarını belirti. Ahmet Koçdemir misafirperverliğinden dolayı AK Parti İl Başkanı Yıldırım’a teşekkür ederken, kendisine ayrıca üzerinde isminin yazılı olduğu 23 numaralı formayı armağan etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
EBK, AK Parti İl Başkanı Yıldırım’ı Ziyaret Etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin