El-Aziz Emlakçılar Derneği’nden İstişare Toplantısı

featured

El-Aziz Emlakçılar Derneği tarafından emlakçıların sorunlarının konuşulduğu istişare toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan El-Aziz Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz, sorunlar karşısında emlakçıların birlikte hareket etmesini istedi.

Emlakçılar El-Aziz Emlakçılar Derneği tarafından düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen istişare toplantısına Tapu Kadastro Bölge Müdürü Mahir Tuncer, Sivil Toplum Kuruluşları İl Müdürü Oğuzhan Ercan, El-Aziz Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz ve emlakçılar katıldı.

Kurulan derneğin amacının emlakçıların sorunlarına çözüm üretmek olduğunu ifade eden El-Aziz Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz, emlakçıların birlik için hareket etmesi gerektiğini söyledi.

Başkan Gülyüz; “El Aziz Emlakçılar Derneği şahısların derneği değildir. Derneğimiz bütün emlakçıların derneğidir. Bizim tek düşüncemiz mesleğimizin sorunlarıdır. Sorunlarımız 3-5 kişiyle çözülemez biz sorunlarımızı ancak birlik beraberlik içinde çözebiliriz. Bizim El Aziz Emlakçılar Derneği olarak sorunlarımızı önce emlakçılara inandırmamız lazım emlakçı kendine inanmasa, emlakçı kendine güvenmese, emlakçı birliktelik kararı almasa, biz birimize sahip çıkmasak. Ben buradan kimseye toplantımıza niye katılmadın, niye sorunlarımızı çözmüyorsun söyleyemem. Biz önce kendi emlakçımıza kendimizi inandırmamız lazım. Bizim şuanda muhatabımız yok, bakkal rahatlıkla şimdi emlakçılık yapabiliyor, tüpçü çok rahat emlakçılık yapabiliyor. Bu bizim ayıbımız değil, bu ELZEM-DER’in ayıbı değildir. Biz gelir vergisi veriyoruz bugün en düşük dükkan vergisi bin TL olmuş, bu gün en düşük internet sayfası gideri aylık 7-8 bin TL’yi buluyor. Meslektaşlarım verilen bir emek var, bir mücadele var. Biz kendimizi düşünmesek kimse bizi düşünmez.”dedi.

Sivil Toplum Kuruluşları İl Müdürü Oğuzhan Ercan’da STK’ların çalışmalarına çok önem verdiklerini ifade ederek; “2002 yılında dernekler kanununda değişikle dernekler Emniyet Müdürlüğünden devir alınarak Valilik içerisinde il müdürlüklerine dönüştürüldü. Çalışmalar il müdürlükleri üzerinden yürütülmeye başlandı.2013-2014 yılında da sendikalar ve siyasi partilerde Sivil Toplum Kuruluşları İl Müdürlüğüne bağlandı. Dernekler insanlığa faydalı çalışmalar yapmak için kurulmuştur. İçişleri Bakanlığımız STK’ların çalışmalarına önem vermektedir”

Elazığ Tapu Kadastro Bölge Müdürü Mahir Tuncer ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Kurumumuzun en fazla muhatap olduğu sektörlerin başında emlakçılık sektörü gelmektedir. Şimdiye kadar emlakçılık sektörünün sorunlarının tartışıldığı küçük bazlı toplantılar oldu. Şimdiye kadar böyle büyük bir toplantı olmamıştı. Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü olarak bizlerde sizlerin sorunlarını öğrenmek istiyoruz. Çünkü sürekli olarak muhatap olduğumuz bir sektörsünüz. Biz sizin sorunlarınızın çözülmesini istiyoruz. Biz toplantıda sorunlarınızı not alacağız toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
El-Aziz Emlakçılar Derneği’nden İstişare Toplantısı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin