El Aziz Kültür Eğitim Ve Yardımlaşma Derneği Kuruldu

featured

Elazığ kültürünü yaşatmak ve unutulmaya yüz tutmuş değerleri gün yüzüne çıkarmayı hedefleyen El Aziz Kültür Eğitim Ve Yardımlaşma Derneği kurucu başkanı Onur Şahin tarafından açıldı. İstasyon Caddesinde bulunan iki katlı binası ile dernek Elazığ halkı için hizmet vermeye başladı. Uzman kadrosu ile dernek, hızla devam eden çalışmalarına son vererek hizmete açıldı.

Dernek kurucu başkanı Onur Şahin yazılı olarak yaptığı açıklamada “ Elazığ için söz verdiğimiz gibi yardımlaşma ve kültürel derneğimizi kurduk. Geniş çalışma alanına sahip dernek binamız ile sizler ve gençlerimiz için çalışmalarımızı hızla devam ettirmekteyiz. Dernek binamızdaki faaliyet alanlarımızda, kurs odalarımız, toplantı salonumuz, yardımlaşma alanına ait özel dairemiz yöresel kürsü başı odamızla geniş ve ferah bir çalışma alanına sahibiz. “Yetim gülerse dünya güler” sözünden yola çıkarak yetim kardeşlerimize özel ücretsiz kurslarımız ile derneği faaliyete geçirmiş bulunmaktayız Derneğimizin kuruluş amaçları başında yetim ve yardıma muhtaç ailelerimize destek vermek, Elazığ kültürümüzün unutulmaya yüz tutmuş oyunları ve müziklerini gün yüzüne çıkartmak ve çeşitli faaliyetler yapmak amacı ile derneğimizi kurduk. Derneğimizde formasyon eğitimini tamamlamış hocalarımız tarafından güzel sanatlar lisesine hazırlık ve konservatuar bölümüne hazırlık eğitimleri verilecektir. Yine uzman formasyon eğitimli hocalarımız tarafından Enstrüman eğitimlerimiz olacaktır. Aynı zamanda derneğimizde Arapça ve Kuran-ı Kerim derslerimizde olacaktır bu derslerine tamamen ücretsiz olup hafız hocalarımız tarafından verilecektir. Dernek olarak Genç kardeşlerimizin istekleri doğrultusunda Tüm alanlarda ve branşlarda Eğitim ve kurslarımız olacaktır.

Bundan sonraki süreçlerde alanlarında uzman hocalarımızın hazırlayacağı Elazığ ve ilçelerimizin Türkiye gündeminde tanıtım projeleri ile EL AZİZ KÜLTÜR EGİTİM VE YARDIMLAŞMA Derneği olarak Elazığ’a hizmet edeceğiz Memleketimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
El Aziz Kültür Eğitim Ve Yardımlaşma Derneği Kuruldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin