Elazığ At Yarışları Sezonu Yarın Başlıyor

featured

İrfan ARSLAN

Türkiye Jokey Kulübü Başkanlığınca düzenlenen Elazığ At Yarışları programı yarın gerçekleşecek olan ilk gün koşuları ile başlayacak. İlk yarış gününde Elazığ Belediye Başkanlığı Kupası da yer alıyor.

Elazığ Hipodrom Müdürü Muhammed Demirçelik, 2024 yılı Yarış sezonunun bugün kupalı bir koşu ile başlayacağını belirterek” Bu sezon da Yurtbaşı Hipodromunda yarış sever ile birlikte  at yarışları heyecanını yaşayacağız. Yarış sezonunun ilk haftasında ki programımızda toplam 8 koşu yer alıyor. Günün beşinci koşusunda Elazığ Belediye Başkanlığı kupası koşusu yer alıyor. Biz ilk haftamızda tüm yarış severlerimiz ile birlikte olmak istiyoruz. Sadece at yarışı izlemeye gelmesinler. Hipodromumuzda ki farklı sosyal alanlarda aileleri ile birlikte güzel zaman geçirmeye de davet ediyoruz. Yarış sezonumuz ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum.” Dedi

Bugün ki yarış programında toplam 8 koşu yer alıyor. Saat 17.45 te start alacak olan yarışlarda toplam olarak 80 at yarışacak. Yarışlar sonucunda dereceye girecek olan atlar sahiplerine toplam 2 Milyon 292 bin 800 TL. ikramiye kazandıracaklar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Elazığ At Yarışları Sezonu Yarın Başlıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin