1. Haberler
  2. YEREL
  3. Elazığ Forum yine gündemde

Elazığ Forum yine gündemde

featured

Elazığ’da uzun yıllardır beklenen Forum Elazığ AVM’nin inşaatına yıllardır başlanamamıştı. Ahlatçı Grup ve proje ortakları tarafından hazırlanan Forum Elazığ projesinde yeni bir gelişme yaşandı.

Elazığlıların yıllardır merakla beklediği Forum Elazığ AVM’nin inşaatına Ağustos 2015 tarihinde başlanmıştı. Forum Elazığ AVM Eski Çevre yolunun üzerinde bulunan Eski Sebze halinin üzerinde yapılacaktı. Multi Gayri Menkul’de olan projeye Atlas Yatırım planlama ile Ahlatçı Grup tarafından çalışmalara başlanmış ve hafriyat kaldırma işlemleri yapılmıştı. Yapılan çalışmalar kapsamında metrelerce yerin altına inilmiş ve hafriyat uzun süren bir çalışmanın ardından kaldırılmıştı. Ancak yıllardır alışveriş merkezinin yapılacağı 30 bin metrekarelik alanda bir çalışma gerçekleştirilmedi.

YENİ GELİŞME YAŞANDI

Forum AVM’nin Elazığ’da yapılmayacağı konuşulurken, AVM ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Ahlatçı Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatçı ve beraberindeki heyet Elazığ Valisi Erkaya Yırık’ı ziyaret etti. Ziyarette Elazığ’a yapılacak AVM’nin de görüşüldüğü öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Elazığ Forum yine gündemde
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin