Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu’nun öncülüğünde, kurban bayramının ikinci gününde Elazığ Valiliği binasında resmi bayramlaşma töreni düzenlendi.
Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu’nun öncülüğünde, bayramın ikinci gününde Elazığ Valiliği binasında resmi bayramlaşma töreni düzenlendi.
Bayramlaşma töreninde AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş ile Ejder Açıkkapı, 8. Kolordu Garnizon Komutanı Tümgeneral Tamer Atay, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Alpaslan Doğan, İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel de yer aldı.
Törende kamu kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu başkanları ve basın mensupları ile bir araya gelindi.
Bayramlaşmanın ardından Vali Hatipoğlu, yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik temennisinde bulunarak tüm Müslümanların birliğinin daim olmasını diledi.
AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ise, bayramların küskünlüklerin geride bırakıldığı, hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.
AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı da bayramların, barışın hakim kılındığı fırsat günleri olduğunu ifade etti.