Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2 bin 2 hekimin atama yerini belirleyecek olan 116. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası için tercih başvurularının başladığını duyurdu.

Sağlık Bakanlığı’nca yapılan 116. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası kapsamında Elazığ’a 4 Pratisyen Hekim, 4 Aile Hekimi Uzmanı, 1 Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı, 1 Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı, 2 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, 1 Göz Hastalıkları Uzmanı  ile 1 Tıbbi Genetik Uzmanı olmak üzere toplamda 14 Hekim atandı.

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı, atanan hekimlerin Elazığ’a hayırlı olması temennisinde bulundu.

Milletvekili Erol ve Açıkkapı tarafından yapılan açıklamada; “Sağlık Bakanlığımızın 116. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası sonucunda; 4 Pratisyen Hekim, 4 Aile Hekimi Uzmanı, 1 Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı, 1 Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı, 2 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, 1 Göz Hastalıkları Uzmanı  ile 1 Tıbbi Genetik Uzmanı olmak üzere 14 Hekim Elazığ’ımızın hastanelerine atanmıştır. İlan edilen kadrolara atanacak doktorlarımız Aziz şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun. Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya ve emeği geçenlere şehrimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.