Elazığ’da sağlık alanında yeni nefes

featured

Yaren KAYA

2007 yılından itibaren Elazığ’da sağlık alanında hizmet veren Özel Medical Park Hastanesi, faaliyetlerini Özel Sonomed Hastanesi’ne devretti. Hastane ortaklarından Dr. Serdar Mutlu, Elazığ ve bölgenin en büyük ve en donanımlı özel hastanesi olarak, bölgedeki tüm özel hastanelerden daha uygun ücret tarifeleriyle hizmet vereceklerinin sözünü verdi.

2007 yılından itibaren Elazığ’da sağlık alanında hizmet veren Özel Medical Park Hastanesi, faaliyetlerini Özel Sonomed Hastanesi’ne devretti. Özel Sonomed Hastanesi ortakları Dr. Serdar Mutlu ve Dr. Nail Burak Öztan düzenlediği basın toplantısında bölgenin sağlık alanında marka olacak olan Sonomed Hastanesi hakkında bilgi verdi.

“1 EYLÜL İTİBARİYLE HASTANEYİ DEVİR ALMIŞ BULUNMAKTAYIZ”

2007 yılından itibaren Elazığ’da hizmet veren Medical Park Hastanesi’nin devredileceği hakkında haberdar olduklarını belirten  Dr. Serdar Mutlu, “Haberdar olduktan sonra Elazığ’ı ziyaret ettik. Hem ilimizi gezdik hem de mevcut hastane ile ilgili inceleme ve değerlendirmelerde bulunduk. Edindiğimiz intiba hastanın çok donanımlı altyapısı güçlü Elazığ’ımıza değil bölge halkına çok geniş bir bölgeye hitap edebilecek bir kalitede, donanımda ve değerde olduğunu gördük. Türkiye genelinde ki hastaneler olarak sıraladığımız zaman çok ön sıralarda ve değerli bir noktada olacağını bu işin içinde yıllarca olan hastanelerle bağlantıları olan bir hekim olarak söyleyebilirim. Böyle bir değerin ve yapının özellikle sağlık alanında olması tabi ki sizlerde takdir edersiniz ki çok önem arz ediyor. Direkt olarak ilgi ve şefkatle yönetilmeli ancak bu şekilde yönetildiği zaman gerek Elazığ’ımıza ve bölge halkımıza çok önemli ve anlamlı bir hizmet verebilme şansını düşündük ve gördük. Bu özelliklerin bu şekilde bu yapıya çok önemli katkılar sunacağını bölge halkının çok memnuniyetle karşılayabileceği verebilecek tecrübeye, güce, vizyona ve donanıma sahip olduğumuzu kendimizde gördük. Bu vesileyle de 1 Eylül itibariyle hastaneyi devir almış bulunmaktayız” dedi.

“HER DAİM EN UYGUN ÜCRET POLİTİKASIYLA HİZMET SUNACAĞIZ”

Elazığ’da özel sağlıkta çok önemli bir dönüşümü gerçekleştirdiklerini aktaran Dr. Nail Burak Öztan, “Uzun süredir Elazığ’a hizmet eden Medical Park Elazığ hastanesi biz 1 Eylül itibariyle özel Sonomed Hastanesi olarak devir aldık. SONOMED Hastanesi yönetimini iki ortak olarak devam ettireceğiz. İstanbul’da kendisiyle birlikte başarılı işlere imza attık. Sonomed bir İstanbul firmasıdır aynı zamanda İstanbul’un lider sağlık markalarından bir tanesi şimdi de Elazığ’da Sonomed Hastanesi olarak başarılı işlerimizi burada da icra edeceğiz. Özel hastanelerimizin mazisi 35 seneye dayanıyor. Çok köklü geçmişi olan kültürü ve felsefesi olan bir sağlık kurumuyuz. Sonomed sağlık kurumu da çok eski bir sağlık kurumudur. Biz güçlerimizi Elazığ’da daha iyi hizmet verebilmek Elazığ halkına hizmet sunabilmek için bir araya getirdik. Bu yatırım çok önemli bir yatırım. Elazığ’a güven duyulan bir yatırımdır. Elazığ’a yatırım yapmanın heyecanı içerisindeyiz. Biliyoruz ki Elazığ halkı bizi kucaklayacak bizde onlara ve tüm bölgeye daha da iyi bir sağlık hizmeti sunmak için gece gündüz sıkı bir çalışma temposu içerisine gireceğiz. Elazığ’ın ve tüm bölgenin en büyük ve en donanımlı hastanesini devir aldık. Bu büyüklüğün ve donanımların gereklerini yerine getireceğiz. Bunların en başında özel hastaneler arasında Elazığ’da her daim en uygun ücret politikasıyla hizmet sunacağız. Bunun sözünü ve taahhütlünü veriyoruz” diye konuştu.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Elazığ’da sağlık alanında yeni nefes

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin