ELAZIĞSPOR ALANINDA GELECEĞE HAZIRLANIYOR

Elazığ sıkıntılarını giderme adına yapılan çalışmalar ile birçok sektörde geleceğe hazırlanmanın çabasını sürdürüyor. Bu çalışmaların içinde spor sektörüde yerini almış durumda. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanmasının ardından Elazığ adına bu alanda yaptığı çalışmalar ile ilin sportif olarak gelişmesine katkı sağlayan Abdulsamet Eren birçok branşta yatırımların ilimize kazandırılmasını sağlamış durumda.

Direkt olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı bütçesinden ilimize kazandırılan spor yatırımları, il genelinde sadece Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü üzerinden değil diğir kurumlarında bu yatırımlara dahil edilerek yapılmasına zemin hazırlamış durumda. Cumhuriyet tarihinin ilimizde ki en büyük spor yatırımları protokolünün Bakanlık ile imzalanmasının ardından başlatılan yatırımların neticesini önümüzdeki süreç içinde almaya başlayacağız. Sadece ilimiz merkezinde değil ilçelerinde de yapılmaya başlanan yatırımlar tamamlandığında il genelinde sportif başarıların artacağını hep birlikte görmeye başlayacağız.

Yatırımların planlamasına baktığımızda şehrin hemen her bölgesinde yeni alanlar oluşuyor. Bu yatırımların yapılması ile şehrin dört bir köşesinde spor kompleksleri oluşturuluyor. Önümüzdeki süreç içinde inşaatlarına başlanacak yeni yatırımlar olacak. Bir yıl içinde ilimizin doğusunda batısında kuzeyinde güneyinde spor kompleksleri hizmete alınacak. Stadın bitmesi ile birlikte (Büyük bir ihtimalle Eylül ayı sonu) stadın içinde yedi idman salonunda hizmete açılacak. Eskrim dâhil onlarca branşta sporcular çalışıyor çalışmalara başlayacaklar. Bu sporculardan birkaç yıl içinde elik sporcular çıkacak ve ilimizi Avrupa, Dünya Şampiyonaları ile Olimpiyatlarda temsil edecekler. Bunlar bizim çocuklarımız olacak. Onların başarısı ilimizin ve ülkemizin başarısı olacak.

Spor alanında ilimiz gerçekten geleceğe hazırlanıyor. Bu hazırlanışın sesiz ve isimsiz kahramanı Abdulsamet Eren bu ile çok önemli tesisler kazandırdı kazandırmaya devam ediyor. İlimizin tanıtımı noktasında bu yıl gerçekten çok önemli şampiyonalara ev sahipliği yaptık. Farklı organizasyonlar ile gençlerimiz ilimizden çakıp Türkiyenin yaklaşık 30 ilini gezdi, il dışından ilimize gelen gençler ilimizi tanıdı. Bunların yapılması organizasyonların planlanması kolay işler değil. Hem ile spor tesisleri kazandırmak, hem şampiyonalar düzenlemek hem de ilin tanıtımına katkı sağlamak.

Eline yüreğine sağlık Abdulsamet Eren. Ekibinle birlikte bu güzel hizmetlerinin ivme kazanmasını diliyorum.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ELAZIĞSPOR ALANINDA GELECEĞE HAZIRLANIYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin