Elazığspor Çalışıyor

featured

İrfan ARSLAN

3. Lig 2. Grupta  zirve mücadelesi veren Elazığspor  3 Nisan’da oynayacağı  Efeler 09 Spor maçı hazırlıklarını  Teknik Direktör  Bülent Yenihayat yönetiminde sürdürüyor.

Takımın ligde son beş haftada hedefine ulaşması için oynayacağı maçlarda gerekli puanları toplayacağını belirten Bülent Yenihayat” Bugüne kadar takım olarak iyi bir karakter ortaya koyduk. Oyuncularımız bu takımı hedefine ulaştırmak adına gerçekten  yoğun bir emek harcıyorlar. Taraftarlarını mutlu edebilmek için gerekli mücadeleyi veriyorlar. Çarşamba günü bizim içinde rakibimiz içinde son derece önemli bir maç oynayacağız. Biz bu maçı kazanarak yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Tabi ki kolay olmayacak, rakibimizde isteyecek ve bu durumda ortaya  mücadele gücü yüksek bir müsabaka çıkaracak. Buna hazırız. Daha iyisini yaparak istediğimizi alıp Taraftarlarımıza erken bayram sevinci yaşatmak istiyoruz. Tüm hazırlıklarımızı bu yönde sürdürüyoruz.” Dedi

Bordo Beyazlı temsilcimizde 3 Nisan Çarşamba günü oynanacak olan Efeler 09spor maçında Metin, Mert ve Burhan cezalı oldukları için yer alamayacaklar.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Elazığspor Çalışıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin