Elazığspor Evinde Başlıyor

featured

İrfan ARSLAN

2021-2022 sezonunda 3. Ligde mücadele bugün ve yarın oynanacak olan karşılaşmalar ile başlıyor. Bu sezon 3. Lig 1. Grupta mücadele verecek olan Elazığspor sezonun ilk maçında evinde Bergama Belediyespor’u konuk edecek.

Transfer tahtası kapalı olması nedeniyle sezona transfer yapamadan, geçen yılki kadrosundan da birçok ismi kaybederek başlamak zorunda kalan Elazığspor lige iyi bir giriş yapmanın gayretinde olacak. Elazığspor Teknik Sorumlusu Kenan Kamaç, geçen yıl kadroda yer alan önemli oyuncularını kaybettiklerini bunların yerine alt yapıdan genç oyuncuları kadroya ilave ederek lige hazırlandıklarını belirterek şunları söyledi.

“ Son yıllarda ekonomik sıkıntılarını aşamadığı için transfer tahtasını açamadan ligde mücadele veren Elazığspor bu sezona da sıkıntılar içinde giriyor. Kadromuz genç oyuncular ile takviye edildi. Lige önce kendi tesislerimizde ardından da Erzurum’da yaptığımız kamp çalışmaları ile hazırlandık. Artık lige başlayacağız. Her maçımız zorlu geçecek. Genç oyuncularımızın lig maçlarında gösterecekleri performanslar bizim ligdeki durumumuzu belirleyecek. Biz takımımıza ve genç oyuncularımıza güveniyoruz. Elazığspor her zaman büyük bir cami olmuştur. Genç arkadaşlarımız lige adaptasyonların da sıkıntı yaşamaz ise gerçekten önemli başarılara imza atacaklardır.” Dedi

5 Eylül Pazar günü Doğukent stadında saat 15.30 da başlayacak olan Elazığspor- Bergama Belediyespor karşılaşmasını Taner Tuncer yönetecek. Tuncer’in bu karşılaşmada ki yardımcıları Abdurrahman Atabay ile Mehmet Öcal yapacaklar. Müsabakada Deha Emre Kebapçı dördüncü hakem olarak görev yapacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Elazığspor Evinde Başlıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin