ELÇEMDER’den Köy Ziyaretleri

featured

Elazığ Çemişgezekliler Derneği, Elâzığ’daki hemşehri ziyaretlerinden sonra Çemişgezek, ilçe ve köylerine ziyaretlerine başladı.

Bu kapsamda Elazığ Çemişgezekliler Derneği, Yemişdere, Payamdüzü, Akçapınar, Uzungöl, Sarıbalta ve Yenimahalle köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan ELÇEMDER başkanı Gürkan Öztürk; “İlk köy ziyaretlerine bugün Yemişdere köyünden başladık. 7 ay gibi kısa bir zaman da çok güzel işlere imza attık ve adından söz edilen ilimizde itibar edilen bir dernek haline geldik ve bu kısa zaman zarfında Elazığ da yaşayan 100lerce hemşehrilerine ziyarette bulunduk. Kuruluş gayelerini anlatıp kendilerini tanıtmaya ve tüm hemşehrilerimize ulaşmaya çalıştık.  Elâzığ’daki kurum kuruluş ve siyasi parti ziyaretlerini gerçekleştirdik. Bu kapsamda da ata yurdu Çemişgezek ve köylerine ziyarete başladıklarını Vatandaşlarımızla buluşmak, tanışmak, sıkıntı ve taleplerini dinlemek için bir araya geldik. Yapılan bu ziyaretlerde Bizleri ağırlayıp kucaklayan Yemişdere, payamdüzü, Akcapınar, Uzungöl, Sarıbalta ve Yenimahalle köy halkına çok teşekkür ediyoruz, hemşehrilerimizin sıkıntı sorun ve taleplerini dinleyip çözümü için elimizden geleni yapacağız. Bize her türlü destekte bulunacaklarını belirten ve tüm Çemişgezekli hemşirelerimize minnettarız. Bundan sonra kalan köyleri gezmeye devam edeceklerini herkese ulaşmaya ve tanışmaya gayret gösterecek ve derneğimiz herkesi kucaklayıp gücümüze güç katacağız” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ELÇEMDER’den Köy Ziyaretleri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin