ELSİAD Sünnet Şöleni Düzenlendi

featured

Elazığ Sanayici ve İş Adamları Derneği dezavantajlı çocuklara sünnet şöleni düzenledi.

Elazığ Sanayici ve İş Adamları Derneği tarafından dezavantajlı çocuklar için Kültür Park Toplantı Salonunda sünnet şöleni düzenlendi.

Gerçekleştirilen Sünnet Şölenine Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Gençlik Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, ELSİAD Başkanı Murat Erdoğan, ELSİAD Kadın Kolları Başkanı Tuba Erdoğan STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

ELSİAD Başkanı Murat Erdoğan, yapılan hayırlarda en çok emeğin kadınlarda olduğunu dile getirdi.

ELSİAD Başkanı Murat Erdoğan ‘’ Çok büyük hayırlar işleniyor ama biz bunları yaparken yani işin gerçeği biz değil kadınlar yapıyor ben onların hakkını teslim edeyim. Fakat bu çalışmaların bu derece başarılı olmasının arkasında ilimiz yöneticilerinin de katkıları var. Ama en büyük teşekkürü de eşim Tuba Erdoğan’a etmek isterim. Gerçekten çok büyük çalışması var.’’ Dedi.

ELSİAD Başkanı Murat Erdoğan, Vali Erkaya Yırık’ın çalışmalarında her zaman yanlarında olduğunu dile getirirken, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

ELSİAD Kadın Kolları Başkanı Tuba Erdoğan, ümmetin çocuklarını, yetimlerini sevindirmek amacıyla bu çalışmaları yaptıklarını belirtti.

ELSİAD Kadın Kolları Başkanı Tuba Erdoğan ‘’Ben hep şunu söylüyorum biz dar-ul Ferah’a talibiz. Dar-ul Ferah nedir derseniz ümmetin yetimlerinin çocukları sevindirenlerin girdikleri cennettir. İnşallah biz bu hadisi şerifteki dar-ul feraha yani cennete talip olduğumuz için bu çalışmaları yapıyoruz. Ben buradan ekip arkadaşlarıma tek tek çok teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

Elazığ valisi Erkaya Yırık, programda katkısı olanları tebrik etti.

Elazığ valisi Erkaya Yırık ‘’Ellerine sağlık en başta kadın elinin o inceliği zarafeti dolayısıyla bu akşamı güzelleştiren saygıdeğer başkanımız sayın Tuba Erdoğan’a ben teşekkür ediyorum. Bununla birlikte kendisine yardımcı olan A. Murat Erdoğan başkanımıza da teşekkürler ediyorum dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ELSİAD Sünnet Şöleni Düzenlendi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin