Eren: Hazırlıklarımız sürüyor

featured

İrfan ARSLAN

Elazığ’da 3-9 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacak olan Nuri Eroğlu Ferdi Boks Şampiyonası için hazırlıkların sürdüğü belirtildi.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ilimizde yapılacak olan şampiyona öncesi, şampiyonanın yapılacağı süre içinde hiçbir olumsuzluğun yaşanmaması adına gerekli tüm planlamaları yaptıklarını belirterek şunları söyledi.

“Nuri Eroğlu Ferdi Boks Türkiye Şampiyonası için Federasyonumuz ile görüşmelerimizi neticelendirdik. Genç Kızlar ve Genç Erkekler kategorisinde 500 civarında sporcumuzun katılım sağlayacağı müsabakada, Sporcular Antrenörler ve beraberindekilerle birlikte 1500 civarında misafirimize, Elazığ ev sahipliğini ve misafirperverliğini göstererek inşallah şehrimizden mutlu ve memnun bir şekilde ayrılmalarına vesile olacağız. İlimiz adına son derece önem taşıyan bu organizasyondan anlımızın akıyla çıkmak adına ilimize gelecek olan Yöneticilerin, sporcuların ve Teknik Ekibin kalacakları yerleri, ulaşımlarını ve müsabaka ile ilgili tüm hazırlıkları sürdürüyoruz. “  dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eren: Hazırlıklarımız sürüyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin