Ersöz: Önemli Bir Galibiyet Aldık

featured

3. Lig 2. Grupta mücadele veren 23 Elazığ Futbol Kulübü hafta sonunda oynadığı Turgutluspor engelini aşarak haftayı 3 puanla kapatırken Teknik Direktör Samet Ersöz maç sonunda yaptığı açıklamada, “Bizim için önemli bir maçtı. Kazandığımız için mutluyum.” dedi.

Takım olarak geçen hafta deplasmanda aldıkları bir puanın bu maçta alınan galibiyet ile daha da önlem kazandığını belirten 23 Elazığ FK Teknik Direktörü Samet Ersöz “ Ligde öncelikli hedefimiz alt sıralarda ki takımlar ile arayı açmak. Bunun içinde oynayacağımız her maçın ve alınacak her puanın önemli olduğunu biliyoruz. Ordu deplasmanında 1 puanla dönmüştük. Aslında o maçı da kazanacak pozisyonları bulduk ancak beraberlikle yetindik.

Turgutluspor maçını mutlaka kazanmamız gerektiğini belirtmiştim. Takım olarak maçın başından sonuna kadar rakibimize göre daha üstündük. İlk yarıda da pozisyonlar bulduk ancak sonuç alamadık. İkinci yarıda rakibimize üstünlüğümüzü kabul ettirdik ve ve bunun sonucunda iki gol bularak karşılaşmadan galibiyetle ayrıldık. Her zaman şunu söylüyorum. Biz takım olarak oyunumuzu sahaya yansıttığımızda puan alamayacağımız rakip yok. Bu maçta da oyuncularımız gerçekten istedi ve bunun karşılığını aldılar. Futbolcularımı verdikleri mücadeleden ve aldıkları galibiyetten dolayı kutluyorum. Önümüzdeki maçlardan da istediğimizi alarak birkaç hafta sonra ligde çok daha iyi bir konuma geleceğimizi söyleyebilirim.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ersöz: Önemli Bir Galibiyet Aldık

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin