Ersöz: Zorlu Bir Mücadele Olacak

featured

3. Lig 2. Grupta mücadele veren 23 Elazığ Futbol Kulübü yarın deplasmanda oynayacağı Darıca Gençlerbirliği maçına galibiyet parolası ile hazırlandı. Zorlu bir mücadelenin kendilerini beklediğini belirten 23 Elazığ FK Teknik Direktörü Samet Ersöz, “Rakibimiz ligde kalma mücadelesini veren takımların hemen üzerinde. Sıkıntılı bölgeden uzaklaşmak için mücadele veriyor.” dedi.

Takım olarak ligde son haftalarda iyi neticeler aldıklarını belirten Samet Ersöz, “Son iki maçımızdan 4 puan alarak ayrıldık. Bu hafta sonunda deplasmanda kazanıp hem ligde daha iyi konuma gelmek hem de farklı hedeflere yürümek istiyoruz. Rakibimiz de kendi sahasında kazanmak isteyecek. Buna göre hazırlıklarımızı yaptık ve önlemlerimizi aldık. Kendi oyunumuzu sahaya yansıttığımız da istediğimizi alacağımızdan eminim. Zorlu bir puan mücadelesi olacak ancak buz bu mücadeleden istediğimizi alarak ayrılan taraf olmanın çabasında olacağız.” dedi.

Pazar günü saat 14.00 de Darıca İlçe Stadında oynanacak olan Darıca Gençlerbirliği- 23 Elazığ FK. Karşılaşmasını Okan Kayataş yönetecek. Kayataş’ın yardımcılıklarını Turgut Evran ile Furkan Kocayıldız yapacaklar.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ersöz: Zorlu Bir Mücadele Olacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin