ES Elazığspor’da Seri Sona Erdi 2-1

featured

İrfan ARSLAN

3. Lig 1. Grupta mücadele veren Entegre Solar Elazığspor grup lideri Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu ile deplasmanda karşılaştı.

Mata hızlı başlayan Bordo Beyazlı konuk takım 3. Dakikada geliştirdiği atakta topla ceza alanına giren Çağrı Yağız güzel bir şutla topu filelerle buluşturdu.0-1 Golden sonra ev sahibi Yeni Mersin İdman Yurdu takımı eşikliği sağlamak adına baskılı bir oyun sergileyemeye başladı.

Karşılaşmanın 17. Dakikasında ev sahibi takım penaltı kazandı. Ev sahibi takım kazandığı penaltıdan golü bulamadı. Ev sahibi takımın karşılaşmanın 38. Dakikasında bulduğu golde faul olması nedeniyle iptal edildi. Kalan dakikalarda takımların çabası gol getirmeyince ilk yarı 1-0 ES Elazığspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ YARI

İlk yarıda gol bulamayan Yeni Mersin İdman Yurdu ikinci yarıda etkili bir oyun sergiledi. Karşılaşmanın 67 dakikasında gelişen ev sahibi takım atağında Tunç Murat topu fileler ile buluşturarak skora denge getirdi.1-1 Golden sonra da ataklarını sürdüren ev sahibi takım 73. Dakikada Volkan ile topu bir kez daha fililer ile buluşturarak karşılaşmada 2-1 öne geçti.

Kalan dakikalarda takımların çabası başka gol getirmeyince karşılaşma 2-1 ev sahibi takımın üstünlüğü ile sona erdi.

Stat: Mersin

Hakemler: Talha Öztürk, Semih Kocaman, Melih Tan

1. Yeni Mersin İY: Sertaç, Alper, İbrahim, M. Ömer (Aziz Dk.62) , Ömer ( Özkan Dk.81) Taygun, Yusuf, Furkan ( Chris Devid Dk.33), Tunç Murat, Kağan Miray ( Volkan Dk.62), Umut ( Metin Dk.81)

ES Elazığspor: Hakan, Oğuzhan, H. İsmet, Mert Efe ( Tugay Dk.63), Mesut ( Zeki Dk.63), Yağızcan, Fatih, Çağrı Yağız, Emre, M. Ensar, Hakan Bozkurt ( İzzet Dk.81)

Goller: Tunç Murat ( Dk.67) Volkan ( Dk.73) Çağrı Yağız (Dk. 3)

Sarı Kart: Alper, Kağan, Umut, Chris David   (Yeni Mersin İY) Mesut, Fatih, Emre, Yağızcan, Çağrı Yağız (ES Elazığspor)

Kırmızı Kart:

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ES Elazığspor’da Seri Sona Erdi 2-1

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin