Fırat üniversitesi ile İl Özel İdaresi arasında Eğitim protokolü imzalandı

featured

Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO ile Elazığ İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü arasında Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü ve Turizm ve Otel İşletmeciliği ile Aşçılık Programı‘nda eğitim gören öğrencilere staj imkanı ile öğrencilere yarı zamanlı çalışma desteğini içeren Mesleki Eğitim işbirliği protokolü imzalandı.

Rektörlük makamında gerçekleşen imza törenine, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Murat Okubay, İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Gür, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ ile Sosyal Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Taner Şengün katıldı.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş arasında imzalanan protokol kapsamında; Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü ve Turizm ve Otel İşletmeciliği ile Aşçılık Programı öğrencilerinin zorunlu stajlarını yapabilmeleri ve mezuniyet sonrası idare istediği takdirde öğrencilere yarı zamanlı çalışma önceliği sağlayabilmeye yönelik olarak öğrencilerin İl Özel İdaresi bünyesinde faaliyet gösteren sosyal tesislerde zorunlu stajlarını yapmalarını içermektedir.(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fırat üniversitesi ile İl Özel İdaresi arasında Eğitim protokolü imzalandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin