Fırat Üniversitesi Karar Verecek

featured

İrfan ARSLAN

İlimizin Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcilerinden Fırat Üniversitesi 2021-2022 Sezonu ile ilgili olarak yapacağı Yönetim Kurulu toplantısına alınacak karar doğrultusunda hareket edecek. Fırat Üniversitesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Yıldırım, yeni sezon ile ilgili olarak Yönetim Kurulu toplantısı yapacaklarını ve bu toplantıda alınacak karara göre hareket edeceklerini belirtti.

Hıızlandırılmış ligde hedeflerini 3. Lig olarak belirlediklerini ve bunun için mücadele verdiklerini ancak yarı finalde elendiklerini belirten  Eyyüp Yıldırım “ Yeni sezon çin ne yapacağımızı, hedefimizin ne olacağı, sponsor konusunu, belirlenecek olan hedef için kadro yapılanması gibi konuları  yapacağımız yönetim kurulu toplantısında belirleyeceğiz. Bu toplantımız kulübümüz adına büyük önem taşıyor. Yönetici arkadaşlarımızın sezon ile ilgili olarak düşüncelerini belirlemek, bu belirlemenin ardından da yapılacak olan çalışmaların proğramını önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiz.

Hızlandırılmış ligin tamamlanmasının ardından Teknik Heyetimiz ve oyuncu grubumuz dağıldı. Teknik Sorumlumuz yeni bir takımda göreve başladı.Bu durumda bizde alacağımız kararın ardından hem teknik ekibi oluşturma hem de belirlenecek olan hedefe göre kadro yapılandırılması çalışmaları yapacağız.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fırat Üniversitesi Karar Verecek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin