Fırat Üniversitesi TEKNOFEST’te Yerini Aldı

featured

Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST, kapılarını İstanbul Havalimanında 7’nci kez açtı.

Milli Teknoloji Hamlesi vizyonuyla, teknoloji geliştiren bir Türkiye için 6 yıldır düzenlenen ve 5’inci yılında uluslararası bir boyut kazanan TEKNOFEST, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde, Türkiye’nin milli teknoloji ekosisteminde kritik rol oynayan bakanlıkların, başkanlıkların, kamu ve özel sektör kuruluşlarının, akademik kurumların ve medya şirketlerinin de aralarında bulunduğu 117 kurumla birlikte gerçekleştiriliyor.

27 Nisan – 1 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan TEKNOFEST İstanbul’da Fırat Üniversitesi de stant açarak misafirlerini ağırlıyor. Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar ile öğretim üyeleri ve öğrenciler Üniversite standında ziyaretçilere Fırat Üniversitesi ile ilgili çeşitli bilgiler veriyor.

332 bin takım ve bir milyondan fazla yarışmacının katıldığı TEKNOFEST 2023 Teknoloji yarışmasına; Fırat Üniversitesinden 76 takım başvuruda bulunmuş, 8 takım ise tüm aşamaları geçerek, TEKNOFEST İstanbul finaline adını yazdırmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fırat Üniversitesi TEKNOFEST’te Yerini Aldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin