Fırat Üniversitesi’nde Akademisyenlere Ödül

featured

Fırat Üniversitesi Dış İlişkiler Birimi tarafından COST Aksiyonlarında yer alarak proje hazırlayan ve başarı sağlayan akademik personele yönelik ödül töreni düzenlendi. Fırat Üniversitesi Mimar Sinan Kongre Merkezinde düzenlenen ödül törenine; Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz ile ödül alan öğretim üyeleri katıldı.

TÜBİTAK tarafından koordine edilmekte olan COST aksiyonları kapsamında, bilim ve teknoloji entegrasyonunu ihtiva eden çalışmalar desteklenirken, Avrupa Birliği başta olmak üzere tüm dünya ülkeleri genelinde geniş çaplı araştırmacı topluluklarının oluşumuna yardımcı olunmaktadır.

Ödül töreninde konuşan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, COST aksiyonlarına kabul alan akademisyenleri kutlayarak, akademisyenlerin proje ve yayın yapmalarının oldukça önemli olduğuna dikkat çekti.

Akademisyenlerin uluslararası bilimsel işbirliği ve başarılarıyla gurur duyduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Göktaş, “Fırat Üniversitesi’nde artık bir proje kültürü oluştu. Akademisyenlerimiz ciddi anlamda gayret sarf ediyorlar. Proje konusunda üniversitemizin iyi bir seviyede olduğunu söyleyebiliriz. Bunun sürekli devam etmesi gerekiyor. Akademisyenlerimizin bir taraftan proje çalışması yaparken diğer taraftan da nitelikli yayın sayılarını artırmaları gerekiyor. Birçok hocamız COST Aksiyonları hususundaki taleplerimizi yerine getirdi. Şuan da aksiyona dâhil olan akademisyen sayımız 103, Aksiyon sayımızda 178’dir. Bu da oldukça güzel bir rakam. Başarılarından dolayı akademisyenlerimizi kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından COST Aksiyonlarında yer alarak proje hazırlayan ve başarı sağlayan akademik personele Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz tarafından teşekkür belgeleri verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fırat Üniversitesi’nde Akademisyenlere Ödül

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin