Türkiye Jokey Kulübü tarafından desteklenen Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanlığı Koşusu kapsamında konser düzenlendi. Veteriner Fakültesi öğrencileri tarafından kurulan “Vetakort” müzik topluluğu tarafından Elazığ Hipodromunda düzenlenen konsere Fırat Üniversitesi Öğrencileri ve çok sayıda yarış sever katılım gösterdi.

 

 

Konserin açılış konuşmasının gerçekleştiren Fırat üniversitesi veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kazım Şahin, veterinerlik fakültesi öğrencilerinin teorik eğitiminin yanı sıra gerçek hayattaki uygulamaları görebilecekleri imkanlar sunmaya gayret gösterdiklerini ifade etti.

 

 

Elazığ Hipodrom Müdürü Muhammet Demirçelik, Türkiye Jokey Kulübü olarak yarış atı yetiştiriciliğinin ve ıslahının gelişip ilerlemesinin sağlamayı amaçladıklarını söyleyerek bu amaçları doğrultusunda en büyük destekçileri olan veteriner hekimlere katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

 

Kürsü konuşmalarının ardından Veterinerlik Fakültesi öğrencileri tarafından kurulan “Vetakort” müzik topluluğu tarafından davetliler için konser verildi.