FÜ’den “İftarımı Depremzede Kardeşimle Paylaşıyorum” Kampanyası

featured

Fırat Üniversitesi, “Bu Ramazan İftarımı Depremzede Kardeşimle Paylaşıyorum” sloganıyla depremzedeler için yardım kampanyası başlattı.

Fırat Üniversitesi, Ramazan ayına sayılı günler kala Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden etkilenen illerdeki depremzedeler için yardım kampanyası başlattı.

Fırat Üniversitesi “Bu Ramazan İftarımı Depremzede Kardeşimle Paylaşıyorum” sloganıyla başlattıkları kampanyada depremzedeler için gıda kolisi hazırlayacak.

Fırat Üniversitesi, yardım kampanyasına destek olmaları için vatandaşlara çağrıda bulunarak; “Depremzede kardeşlerimize destek olmak Ramazan ayında onlara yalnız olduklarını hissettirmemek amacıyla Fırat Üniversitesi olarak “Bu Ramazan İftarımı Depremzede Kardeşimle Paylaşıyorum” sloganıyla depremzede kardeşlerimiz için gıda kolisi hazırlıyoruz. Deprem bölgesine ulaştırılması için 31 Mart 2023 tarihine kadar özellikle aşağıdaki listede yer alan gıda yardımlarınızı bekliyoruz. Acılar paylaşınca azalır, Ramazan paylaşınca bereketlenir” denildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
FÜ’den “İftarımı Depremzede Kardeşimle Paylaşıyorum” Kampanyası

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin