Genel Başkan Erbakan Elazığ’da

featured

İrfan ARSLAN

14 Mayıs’ta yapılacak ve 28. Dönem Milletvekillerinin seçileceği genel seçimlere sayılı günler kalırken bu seçim döneminin ilimizdeki ilk mitingini Cumhur İttifakı ortaklarından Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan bugün yapacak.

Yeniden Refah Partisi Elazığ il Başkanı Ömer Ateş partisinin düzenleyeceği mitingle ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Yeniden Refah Partisi olarak yarın ilimizde Genel Başkanımız Fatih Erbakan ve beraberindeki heyetin katılımı ile mitingimizi yapacağız. Genel Başkanımız bugün önce Bingöl’de düzenlenecek olan mitinge katılacak. Burada ki mitingin ardından ilimize gelecek. Cumhuriyet Meydanında düzenleyeceğimiz mitingde Elazığ vatandaşlarımız ile birlikte olacak. Burada Genel Başkanımız Elazığlı seçmenlere hitap edecek ve önemli açıklamalarda bulunacak. Mitingimizin ardından Genel Başkanımız ve beraberinde ki heyette bulunanlar ilimizden Malatya’ya geçecekler buradan da Ankara’ya gidecekler” Dedi.

PARTİMİZE İLGİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, seçim çalışmalarının ivme kazanarak devam ettiğini belirterek; “Elazığ geçmişte olduğu gibi bugünde partimize karşı büyük bir ilgi gösteriyor ve samimiyet besliyor. Seçim çalışmalarımız kapsamında gittiğimiz yer yerde bunu vatandaşlarımızdan görüyoruz. Dün olduğu gibi bugün de YRP olarak attığımız adımlardan eminiz. Vatandaşlarımız da rahmetli Genel Başkanımız Necmettin Erbakan’ın bu ülkeye yaptığı iyilikleri ve güzellikleri bildiği için bu seçimlerde partimizin yeniden Mecliste yer almasını arzuluyor. Bu da bize büyük bir şevk veriyor ve çalışmalarımızın dozunu artırıyor.

Yarın ilimizde çok büyük bir katılım ile bir miting gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımızın partimize olan ilgilisinin bu mitingin ardından daha çok artacağına eminiz. Yapılacak olan seçimlerden de ilimizde en iyi neticeyi alacağımıza eminiz.” Dedi

YRP Elazığ İl başkanı Ömer Ateş yarın saat 17.00 de Cumhuriyet Meydanında Genel Başkan Fatih Erbakan ve beraberinde ki heyetin katılımı ile gerçekleşecek olan Mitinge tüm Elazığlı vatandaşları davet etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Genel Başkan Erbakan Elazığ’da

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin