Gerçek Dava İnsanı

featured

İrfan ARSLAN

28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı seçimi için çalışmalarını ilimizde sürdüren 27. Dönem Milletvekili Sermin Balık, ülkemizin etkinliğini sürdürmesi için vatandaşların seçimde mührünü Türkiye Yüzyılı hedefi için vuracağına inandığını belirtti.

Seçim çalışmaları kapsamında gazetemizi ziyaret eden 27. Dönem Milletvekili Sermin Balık, 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı seçiminden Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanarak çıkacağını belirtti.

Ülkemizin ve dünyanın çok önemli sıkıntılar ve krizler geçirdiğini belirten 27. Dönem Milletvekili Sermin Balık, “Dünyanın ve Ülkemizin geçirdiği sıkıntılara karşılık ülkemiz yaşadığı sıkıntılarına aldığı önlemler ile sıkıntıyı en az seviyede yaşayarak Yerli ve Milli hamleleri yaparak çıktı. Bir yandan yön veren ülke konumuna gelirken diğer yandan da vatandaşların sıkıntılarına çözüm getirdi. Bir yandan yerli ve milli üretimlerini her alanda geliştirirken diğer yandan da dünyanın yaşadığı sıkıntıları giderecek adımları attı. Rusya Ukrayna savaşında arabulucu oldu, Tahıl Koridorunun oluşmasını sağlayarak dünyanın gıdaya ulaşmasını sağladı.” dedi.

AK PARTİ OY İÇİN ÇALIŞMADI

AK Partinin 21 yıllık iktidarı süresince hiçbir zaman oy için çalışma yapmadığını vatandaşının huzuru ve refahı için çalışma yaptığını belirterek “Cumhurbaşkanımız her zaman vatandaşını düşünerek çalışma yaptı. Cumhurbaşkanımızın bugüne kadar yapacağım dediği ve söz verdiği hiçbir projeyi yapmamazlık etmedi. Bunları yaparak ülkemizin istikrarlı olmasını sağladı. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderecek adımları atarken, yaptığı çalışmalar ile yerli araba, uçak gemi projelerini hayata geçirdi. Bu çalışmalarımızı vatandaşlarımız görüyor. Terörün bitirildiği dağlarda petrol bulundu. Denizlerimizden doğalgaz çıkarıldı. Bunları bir yıl ücretsiz olarak vatandaşlarımızın kullanımına sundu. Bunun yanında ekonomik olarak dünya büyük bir kiriz yaşarken, biz gerekli önlemlerimizi alarak emeklimize, yaşlımıza, asgari ücretlimize, memurumuza elimizden geldiğince daha iyi şartlarda yaşamaları için imkân sunuyoruz. Çocuklarımız daha huzurlu ortamlarda vakit geçiriyor oyunlarını oynuyorlar. Cumhurbaşkanımız söylediği projeleri bir bir hayata geçirdi, önümüzdeki süreçte de geçirmeye devam edecek. AK Parti iktidarında vatandaş hiçbir zaman sıkıntıda kalmadı. AK Parti hiçbir zaman oy için çalışmadı. AK Parti Millet için ve halk için çalıştı. Cumhurbaşkanımız yapacağım dediği tüm projeleri hayata geçirdi. Vatandaşta biliyor ki yaparsa Erdoğan yapar.” Dedi.

İSTİKRAR DEVAM EDERSE GELİŞME SÜRECEKTİR

27 Dönem Milletvekili Sermin Balık, 21 yıllık iktidarlarında hiçbir zaman yapamayacaklarını bir projeyi söylemediklerini belirterek “Bugün dünyanın yaşadığı sıkıntıların ülkemizde etkili olmamasının iktidarın aldığı tedbirler ile aşıldığını, önümüzdeki dönemde Türkiye Yüzyılında bu yapılanların daha da gelişeceğini belirtmek istiyorum. Hedefimiz önümüzdeki birkaç yıl içinde ülkemiz dünyanın en büyük ilk on ülkesi içinde, ekonomisi ilk 12 ülke arasında yer alacağına inanıyoruz. İstikrarın sürmesi bunu sağlayacaktır. 14 Mayısta yapılan Milletvekili seçiminde Cumhur ittifakı 323 Milletvekili çıkardı. 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı seçiminde de 13. Cumhurbaşkanı seçiminden büyük bir oy alarak seçilecek ve ülkemizdeki istikrar artarak devam edecektir.

Biz ilimizde özellikle 2020 yılı depreminin ardından ilimizde hasar tespitlerinin ardından 25 bin konut yaptırdık, bunun sayesinde 6 Şubat Kahramanmaraş depreminde az hasarla çıktık. Ülkemizde stat inşaatları durdurulmuşken Stadımızı yaptık. Harput’ta ülkemizde bir ilk sayılan Diyanet Sitesi yaptık. Yine ülkemizde eşi olmayan ilk ve tek olan İpekyolu projesini yaptık. Bizden sonra gelen arkadaşlarımız da bizim yaptığımız çalışmaları daha ileri taşıyacaklardır.” dedi.

Balık, “Siyasette eskisi yeni olmaz. Biz gelmiş geçmiş AK Parti döneminde seçilmiş milletvekilleri olarak, hep birlikte hizmet etme şansımız vardır. Biz tek vücut olarak şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gerçek Dava İnsanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin