Gözler Veysel Demirci’de

featured

İrfan ARSLAN

İlimizin yetiştirdiği iş insanlarından Veysel Demirci’nin 14 Mayıs’ta yapılacak olan Genel Seçimler öncesi vereceği karar merakla bekleniyor. Bilgi birikimi ve ekonomik gücü olan, ilimizin her probleminde üzerine düşeni eksiksiz yerine getiren, 2020 yılında Elâzığ depreminin ilk saatinden beri ilimizde ayrılmayan, ülkemizi derinden etkileyen deprem felaketinde Ziver Holding ve Ziver Vakfının tüm imkanlarını seferber eden iş insanı Veysel Demirci’nin bu seçimlerde aday olması ve ilimize Milletvekili olarak hizmet etmesi vatandaşlarımız tarafından bekleniyor.

14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili seçimleri öncesi Elazığlı seçmenin beklenti içinde olması ve İş İnsanının bu beklentiye olumlu bir cevap vermesi isteniyor. Çünkü İş insanı Veysel Demirci’nin iş dünyasındaki başarısını her anlamda ilimiz için kullanacağı vatandaşlarımız tarafından bilinmektedir.

İş insanı Veysel Demirci’nin siyasi düşünce olarak AK Parti’nin kurulduğu günden bugüne kadar Cumhurbaşkanımızın izinden ve yolundan yürüdüğünü herkes tarafından bilinmektedir.

Elazığ’ın her zaman yanında olan, her alanda hizmet veren Veysel Demirci, Elazığspor’un her dönem lig de kalması için maddi ve manevi ciddi katkıları olmuştur.  AK Parti Elâzığ il binasının yapımı, teşrifatı ve AK Partiye kazandırılması hususunda önemli maddi katkıda bulunmuştur. Aynı zamanda Hicret mahallesinde yapımı devam eden, maddi sıkıntılar yüzünden tamamlanamayan Cami inşaatını tamamlayarak, ibadete açılmasını sağlamıştır. Bunun yanında ilimizde birçok mescit, cami onarımı, kütüphane, spor tesisleri ve ilimizin amatör sporuna ciddi katkılar sağlamıştır.

Hayır sever iş insanı Demirci aynı zamanda 2020 yılında meydana gelen Elâzığ depreminde hasar gören Aksaray Ziver İmam Hatip Ortaokulu’nun yapımını üstlenerek eğitime başlamasını sağlamış, bu binayı eğitim camiasına armağan etmiştir.

Hem ilimizdeki hem de Türkiye’nin farklı illerindeki öğrencilerimize burs ve staj imkanları sağlayarak, ciddi anlamda hayırsever iş adamı kimliği ile bütün Elazığlıların gönlünde taht kurmuştur.

Genç yaşta büyük başarılara imza atan ve halktan hiçbir zaman kopmayarak onların yanında olan İş İnsanı Veysel Demirci, bu yönüyle vatandaşların kendilerini TBMM de temsil etmesini istiyor.

4
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Gözler Veysel Demirci’de

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin