Güllü: Yükselme grup maçlarını düşünüyoruz

featured

Bölgesel amatör Lig 1. Bölge 3. Grupta şampiyon olarak Bölge gruplarının birincileri ile 3. Lige yükselme maçlarını oynamaya hak kazanan Dilege A.Ş. Fırat Üniversitesi Teknik Direktörü Bülent Güllü “ Artık 3. Lige yükselme grup maçlarını düşünüyoruz” dedi

Takımının ligin ikinci yarısında gösterdiği performanstan son derece memnun olduğunu belirten Bülent Güllü, “Ligin ilk yarısını lider olarak tamamlamıştık. İkinci yarıda oynadığımız tüm maçlarımızı galibiyetle tamamladık. Artık son maçımızı oynayacağız. Tabi ki ligin ikinci yarısında ki performansımızı bu karşılaşmada da devam ettirmek için mücadele vereceğiz. Sonuçta grubu şampiyon olarak tamamlamış olsakta galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz.

Cumartesi günü grupta ki son maçımızı oynayıp ardından diğer grupların liderleri ile karşılaşacağımız maçlar için bir program yapacağız. Maçların nerede oynanacağının açıklanmasının ardından çalışmalarımızı bu doğrultuda planlayacağız. Sezona başlarken belirlenen hedefimize ulaşmak adına birinci aşamayı geçtik. Artık önümüzde bu hedef için iki maçımız kaldı” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Güllü: Yükselme grup maçlarını düşünüyoruz

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin