Gürtürk, Minik Öğrencilerin Heyecanına Ortak Oldu

featured

İlkokul 1. sınıf öğrencileri ile Anaokulu ve Anasınıfı öğrencileri Uyum Eğitimi çerçevesinde okullarına başladılar. Milli Eğitim Müdürü Feyzi GÜRTÜRK bugün uyum eğitimi programına katılan öğrencilerimizi bu yıl yeni binasıyla hizmete giren 24 Kasım İlkokulu ve Şehit Metin Koza Anaokulunda ziyaret ederek hem okullarımız tarafından alınan tedbirleri yerinde incelediler, hem de okula yeni başlayan öğrencilerimizin heyecanına ortak oldu.

Okullarımızın çocuklarımızın sağlığı için tüm tedbirleri aldığını ifade eden müdür Gürtürk;

“Geçtiğimiz hafta içerisinde okullarımızda ihtiyaç duyulacak olan tüm temizlik malzemesi, dezenfektan ve maskeleri okullarımıza gönderdik. Bakanlığımız tarafından salgın için hazırlanan kılavuzu okullarımıza göndererek gerekli tedbirlerin alınmasını istedik ve görevlendirdiğimiz arkadaşlarımız aracılığı ile de yapılan hazırlıkları denetleme imkânı bulduk.

İlkokula yeni başlayan birinci sınıflarımız ve Anaokulu öğrencilerimiz bu hafta 3 gün boyunca okullarında uyum eğitimlerine katılarak okula alışma sürecini yaşayacaklar. Bu çocuklarımız dersten çok açık hava etkinlikleri, oyun ve okulu tanıma sürecini yaşayacaklar.

Eğitim öğretimin aksamadan sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için tüm velilerimizin alınan tedbirlere uymalarını özellikle istiyoruz. Bu süreçte çocuklarımızın sağlığını koruyabilmek amacıyla okullarımızın bahçelerine sadece öğrenci, öğretmen ve çalışan personelimiz alınacaktır. Velilerimizin bu konuda okul yönetimlerine yardımcı olmalarını istiyoruz. Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gürtürk, Minik Öğrencilerin Heyecanına Ortak Oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin