Harput Dibek Karakoçanspor FK. Cuma Günü Gidecek

featured

İrfan ARSLAN

3. Lig 2. Grupta ligin ilk haftasında deplasmanda Hacettepe ile karşılaşacak olan Harput Dibek Karakoçanspor FK. Cuma günü Ankara’ya gidecek.

Harput Dibek Karakoçanspor FK. Teknik Direktörü Ender Çınar ligin ilk haftasında oynayacakları karşılaşmaya hazırlıklarının devam ettiğini belirterek” Ligin ilk maçı her zaman zor ve sürpriz sonuçlara neden olmaktadır. Bunu biliyoruz. Grubumuzda zorlu bir mücadele olacak. Bazı rakiplerimiz iyi kadrolar oluşturdular. Biz de iyi bir kadro kurarak bu mücadeleye hazırlandık.

Hacettepe maçı için Cuma günü sabah 05.50 uçağı ile Ankara’ya gideceğiz. Cumartesi günü maçı oynayacak ve aynı gece saat 24.00 uçağı ile Elazığ’a döneceğiz. Burada şunu da belirtmek istiyorum. Elazığ Ankara, Ankara Elazığ uçak seferlerinin saatleri mutlaka değişmeli. Sefer saatleri gerçekten sıkıntı yaşatıyor.

Lige iyi başlangıç yapıp bunu daha sonraki haftalarda da devam ettirmek istiyoruz. Ligdeki il maçımıza galibiyet parolası ile hazırlanıyoruz. Takımımızda hafif sakatlıkları bulunan iki oyuncumuzun da maça kadar hazır olmalarını bekliyorum.” Dedi

Mavi Beyazlı temsilcimiz bugün yapacağı idmanla Hacettepe maçı hazırlıklarını sürdürecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Harput Dibek Karakoçanspor FK. Cuma Günü Gidecek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin