Harput Dibek Karakoçanspor FK. Galibiyet İstiyor

featured

İrfan ARSLAN

2021-2022 Sezonunda 3. Lig 2. Grupta zirve mücadelesine ortak olmayı hedefleyen Harput Dibek Karakoçanspor FK. lige bugün Ankara’da oynayacağı Hacettepe maçı ile başlayacak.

Geçtiğimiz sezon ilk kez yer aldığı 3. Ligde hedefini ligde kalmak olarak belirleyen ve ligi 10 sırada tamamlayan Mavi Beyazlı temsilcimiz bu yıl grubunda zirve mücadelesi verecek takımlar arasında yer almak için mücadele verecek.

Harput Dibek  Karakoçanspor FK. Teknik Direktörü Ender Çınar yeni sezonda yeni heyecanları yaşatmak istediklerini belirterek” Bu sezon için hem yeni bir kadro kurarak hem de alternatifli bir kadro oluşturarak iddialı bir takım oluşturduk. Lige de iyi hazırlandık. Bugün ligdeki ilk maçımızı açıklayacağız. Deplasmanda oynayacağımız Hacettepe maçı zorlu bir mücadeleye sahne olacak. Biz lige başlarken belirlediğimiz hedefe ulaşma adına bu maçtan üç puanla ayrılmanın mücadelesini vereceğiz. Rakibimiz de son iki yılda bir arada oynamış oyunculardan kurulu bir takım. Bu da zorlu bir mücadelenin olacağını gösteriyor. Ancak biz hedefimize ulaşma adına bu maçı kazanarak lige üç puanla başlamanın çabasında olacağız. Bu karşılaşma öncesi sakat oyuncumuz bulunmuyor.” Dedi

Bugün Yenimahalle Hasan Doğan stadında saat 16.00 da başlayacak olan Hacettepe – Harput Dibek Karakoçanspor FK. Karşılaşmasını Yusuf Adnan Kendirciler, Abdulkadir Yılmazoğlu ve Sükrü Çavcı hakem üçlüsü yönetecek. Müsabakanın 4. Hakemi ise İbrahim Halil Beden olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Harput Dibek Karakoçanspor FK. Galibiyet İstiyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin