HD Elazığ Karakoçan FK’nın Sırt Sponsoru ‘Yüsra Süt’ Oldu

featured

İrfan ARSLAN

2. Etap hazırlık kampını tamamlayarak ilimize dönen HD Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü’nden yeni sponsorluk anlaşması. Mavi-beyazlı temsilcimiz Yüsra süt ürünleri ile 1 yıllık sırt sponsorluğu anlaşması yaptı. Kulüp tesislerinde gerçekleşen imza töreninde ikinci Başkan Serkan Gündoğdu ve Yüsra süt ürünleri işletme sahibi Şuayip Çıkaray yer aldı.

Yapılan sponsorluk anlaşması ile ilgili açıklamalarda bulunan ikinci Başkan Serkan Gündoğdu ; “ Sponsorluk anlaşması her iki taraf içinde hayırlı olsun. Şuayip Çıkaray Karakoçan’ımıza çok ciddi yatırımlar yapıyor. Bu yatırımlarından birini de kulübümüze yaptı. Bu güzel yatırımlar bizi mutlu ediyor. Bilindiği üzere Harput Dibek’le isim ve göğüs sponsorluğu anlaşması yapmıştık. Bu anlaşmanın ardından Şuayip Bey de bizde takımımızın arkasındayız, diyerek takımımızın sırt sponsoru oldu. ‘Tam destek arkanızdayız’ mesajını verdiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Anlaşmamız 1 yıllık. İnşallah ilerleyen yıllarda devam eder. Şuanda sponsorluk çalışmalarımız devam ediyor. Sonuçlanmasını beklediğimiz bir sponsorumuz daha var; Medicalpark. Medicalpark ile sağlık sponsorluğu için görüşüyoruz. Onun dışında artık sponsorluk anlaşması olmayacak. Şort sponsorluğu içinde Spor Toto ile görüşmemiz var. Görüşmelerimiz sürüyor, belli oldu mu ona göre gerekli açıklamayı yapacağız” dedi.

“BİZDE TAKIMIMIZIN ARKASINDAYIZ”

Yüsra süt ürünleri işletme sahibi Şuayip Çıkaray ise yaptığı açıklamada  ; “Biz Karakoçan da faaliyet göstermekteyiz. Takımımızın Elazığ’a hitap etmesi yeterli. Karakoçan’ımıza hitap etmesi bizim için yeterlidir. Bizde takımımızın arkasındayız. Elazığ halkımızdan temennimiz; birlik beraberlik içerisinde takımımıza destek vermesidir. Takımımızı desteklemeliyiz. Anlaşmamız her iki taraf içinde hayırlı olsun” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
HD Elazığ Karakoçan FK’nın Sırt Sponsoru ‘Yüsra Süt’ Oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin