Hedefimiz Tüm Seçim Bölgelerinde Kazanmak

featured

İrfan ARSLAN

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli Yönetim Seçimleri için seçim çalışmalarının devam ettiğini belirten AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım “ AK Parti kurulduğu günden bu yana her seçimde vatandaşlarımızın teveccühü ve desteği ile sandıktan seçimi kazanarak çıkan bir partidir.31 Mart’ta yapılacak olan seçimde de yine vatandaşlarımızın teveccühü ve oyları ile tüm seçim bölgelerinde seçimi kazanarak çıkaracaktır.” Dedi

SEÇİM SANDIKTA KAZANILIR

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalle Yönetim Seçimleri ile ilgili olarak çalışmalarını Milletvekilleri ile birlikte yürüttüklerini belirten AK Parti Elazığ İl Başkanı  Şerafettin Yıldırım “ Oy kullanmış önemli bir vatandaşlık görevidir. Katılımcı demokrasinin gereğidir. Demokrasiye duyarlı vatandaşlarımızın demokrasi değerlerine, siyasi iradeye ve yönetimsel duyarlılığa sahip çıkacaklarına inanıyorum. Seçim sandıkta kazanılır. Biz de diğer seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de partimizin seçimi kazanması adına Milletvekillerimiz, Parti Teşkilatlarımız, Bakanlarımız ile birlikte vatandaşlarımızı ziyaret ediyor, onlarla kucaklaşıyor ve ellerini sıkarak yapacaklarımızı anlatıyoruz.”

VATANDAŞLARIMIZ İLE YÜZ YÜZE GÖRÜŞÜYORUZ

Seçim çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunan Başkan Yıldırım, “Seçim çalışmaları kapsamında bizler ekibimizle birlikte gece gündüz sahadayız. Merkez, İlçelerde ve beldelerde aynı anda özellikle son iki haftadır bütün ekibimizle bütün mahalleler olmak üzere vatandaşlarla temas halinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizim olmazsa olmazımız ruh ve ruh dediğimiz yüz yüze çalışma şeklimizden hiç uzaklaşmadık. Başarı hikâyemizin içinde de bu anlayışımız çok büyük yer tutmaktadır. İnsanlara dokunmazsanız, insanlarla hasbıhal etmezseniz onlarla yakın temasa geçmezseniz uzaktan uzağa, gönülden gönülle yol oluşmuyor. Hatta oluşsa bile o yollar zamanla kapanıyor. Vatandaşlarımız zaman zaman bizlere talepleri olacak, bazen bizlere kızgınlıkları olacak ya da dile getirmesi gereken hususları olacak. Biz bunları yalnızca yüz yüze oturarak, konuşarak alırız ve bu şekilde insanlarla temasımızı doğru sağlamış oluruz.”dedi.

HEDEFİMİZ 20 BELEDİYEYİ’DE KAZANMAK

31 Mart yerel seçimlerinde hedeflerinin 20 belediyenin 20’sini de kazanmak olduğunu belirten Başkan Yıldırım, “Seçim İddiamızda şöyle; şehrimizde 20 belediye var. 2019 yılında 16 belediye bizdeydi, dört belediyenin üçü Milliyetçi Hareket Partisinde, Biri de HDP’deydi Kayyum atandı. Bu seçimde hedefimiz 20 belediyeden 20’sini de kazanmak. Bu hedefimiz üzerinde de çalışmalarımız ciddi anlamda devam ediyor. Allah’ın izniyle bir aksilik olmazsa büyük bir oyla bu arada ciddi bir seçim kampanyası yürütüp sonucu almak istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hedefimiz Tüm Seçim Bölgelerinde Kazanmak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin