Hentbol’da Play Off Maçları Zonguldak’ta

featured

İrfan ARSLAN

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Liginde grup maçlarının tamamlanmasının ardından gruplarından Play Off grubuna yükselen takımlar Süper Lige yükselme mücadelesini Zonguldak’ta verecekler.

Bu sezon Türkiye Kadılar 1. Lig A grubunda yer alan ve oynadığı 15 karşılaşmada 12 galibiyet 2 birebirlik ve bir mağlubiyet alarak topladığı 26 puanla grup birincisi olarak Play Off grubuna yükselen Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü Play Off grubu maçlarına rakiplerine göre avantajlı başlayacak.

Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü Başkanı ve Başantrenörü İsmail Bayraktar, “Play Off grubuna giderken grupta elde ettiğimiz başarıdan dolayı artı puan ile Play Off maçlarına başlayacağız. Geçen yıl katıldığımız Play Off grubu maçlarına artı puan ile başlayamadığımız içinSüper Lige çıkamamıştık. Bu yıl geçen yıl kaçırdığımız Süper Lige yükselmeye bir adım daha yakınız.

Play Off grubu karşılaşmaları 21 Mayıs’ta Zonguldak’ta başlayacak. Biz SYSK olarak Play Off grubu maçları öncesinde Kırşehir’de bir kamp çalışması yaparak gruba hazırlanacağız. Hedefimiz bu külubu ikinci kez Süper Lige taşımak ve ilimizi burada temsil etmek.” dedi.

DESTEK İLE BAŞARI KOLAY OLUR

Zonguldak’ta oynanacak Play Off grubu maçları öncesi Elazığ SYSK kulübüne Elazığ’ın sahip çıkması bu takımın başarısını kolaylaştıracak. Elazığ Valiliği, Elazığ Belediyesi ve İşadamlarının bu takımın grup maçlarını daha iyi şartlarda oynamasını sağlayacak maddi destek temin etmesinin zamanı geldi.

Ligde tüm olumsuzluklara karşılık ilimizi başarıyla temsil eden bu takımın oyuncularının Play Off grubu maçlarını Zonguldak’ta Yurtlarda kalmak yerine rakip takım oyuncuları gibi Otelde kalarak oynaması takımın moral ve motivasyonunu artıracaktır.

Zonguldak’ta oynanacak olan Play Off grubu maçlarına katılacak olan takımlar şunlar.

A Grubu

Elazığ SYSK, Sivas Belediye, Kırşehir BLD SK, Ortahisar BLD.

B Grubu

Bursa Büyükşehir Bld SK., Polatlı Belediyesi SK., Aksaray Bld., Karaman Minik Atılım SK.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hentbol’da Play Off Maçları Zonguldak’ta

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin