HER YENİ BAŞLANGIÇ YENİ UMUTLARA NEDEN OLUYOR

365 gün olan bir yılı bugün geride bırakacağız. Acıları ile mutlulukları ile sıkıntıları ile bir yılı yolcu edecek, yeni bir yıla girmenin heyecanını yaşayacağız. Her yeni başlangıç yeni umutların oluşmasına neden oluyor. 2023 yılı da tüm insanların kendilerine göre hedeflerine ulaşma yılı olacaktır.

Geçmiş yıllarda yaşananlar ile il olarak kişi olarak büyük sıkıntılar yaşadık. 2020 yılı depremin getirdiği problemler ile geçti. 2021 yılı Pandemi süreci nedeniyle sıkıntılar ile geçti. 2022 yılı bu sıkıntıların getirdiği toplam problemlerin çözümü içinde yapılan çalışmalar ile geçti.2023 yılı ülkemiz adına da ilimiz adına da önemli bir yıl olacak. Türkiye Cumhuriyeti kuruluşunun 100. Yılı kutlayacak. İlimizde deprem sürecinin devamında yapılan çalışmaların tümüyle bitmesi sağlanacak. İnsanlarımız bunun sıkıntısından kurtulacak. Ülkemiz de bir genel seçim yapılacak. Bir seçim süreci yaşanacak ve bunun sonuçlarını hep birlikte göreceğiz.

Kişilerin kendi yaşantılarında hedeflerine ulaşması adına yapacakları çalışmalar olacak. Birileri Üniversite eğitimini tamamlayacak ve hayata atılmak adına girişimlerde bulunacak. Ülkemizin kaynaklarını kullanma adına yapılan çalışmalarda mutlu sona ulaşılacak adımlar atılacak. Esnaf, çiftçi, memur, öğrenci emekli yeni gelişmelerin kendilerine getireceği sonuçlara bakacak. Sanayici yatırımlarını sürdürmenin istihdam alanı oluşturmanın çabasında olacak. Siyasetçi bu yıl yapılacak olan seçimlerde kendisi ve partisi adına beklenti içinde olacak. Kısacası her vatandaş ve her kesim bir beklenti içinde olacak. Bu beklentilerinin gerçekleşmesi adına ya kendisi gayret gösterecek ya da bunu sağlayacak kesimlerin yapacağı çalışmaların sonuçlarına bakacak. Vatandaşlarımız yeni yıldan beklenti içindeler. En önemli beklenti enflasyonun düşmesi, hayat pahalılığının azalması, fiyat artışlarının kontrol altına alınması ve yapılacak olan maaş artışlarının kendilerini sıkıntıya sokmadan yaşamlarını idame ettirecek düzeye gelmesi.

Yeni yıl yeni beklentilere yol açıyor. Yeni yılın öncelikle tüm insanlarımıza sağlık getirmesini, mutluluklarını artırmasını, ülkemiz adına sıkıntılarımızın sona erdirecek çalışmaların yapılmasına, tüm dünyanın barış ve mutluluk içinde yaşamasına, ülkemizde sıkıntıların son bulmasına, tüm okurlarımızın önce sağlıklı sonrada mutlu bir şekilde yaşamalarına, beklentilerinin karşılanacağı bir yıl olmasını diliyorum.

2023 yılının şehrimiz, ülkemiz ve tüm insanlık için daha güzel daha huzurlu daha müreffeh bir yıl olmasını temenni ediyor, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
HER YENİ BAŞLANGIÇ YENİ UMUTLARA NEDEN OLUYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin