HÜDA Par Elazığ Merkez Köylerdeki Depremzedeleri Ziyaret Etti

featured

HÜDA PAR Elazığ Merkez İlçe Başkanı Ferit Çeliköz ve beraberindeki heyet, Elazığ merkez köylerine yerleşmiş depremzedeleri ziyaret etti.

HÜDA PAR Elazığ Merkez İlçe Başkanı Ferit Çeliköz ve beraberindeki heyet Elazığ’daki depremzedeleri ziyaret ettiler. HÜDA PAR Elazığ Merkez İlçe Başkanı Ferit Çeliköz, Kahramanmaraş merkezli deprem sonrasında Elazığ’a gelip yerleşen depremzedelerin tespit ve ihtiyaçlarının karşılanması için HÜDA PAR Elazığ Merkez İlçe Teşkilatı olarak harekete geçtiklerini ve merkeze bağlı 147 köy muhtarını arayarak kendilerine ulaştıklarını belirtti.

ÇELİKÖZ: BUGÜN OLDUĞU GİBİ BUNDAN SONRAKİ GÜNLERDE DE KÖYLERİMİZİN İHTİYACINI KARŞILAMA GAYRETİNDE OLACAĞIZ

Sözlerinin devamında Çeliköz, “Bu köylerimizde depremin oluşturmuş olduğu hasarı öğrenmek ile birlikte 26 köyümüze yerleşmiş depremzedelerin ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını tespit ettik. Işıkyolu, Koçharman, Yalındamlar, Sarıgöl ve Yenikonak köylerimizin ihtiyaçlarını karşılanmak için bugün Umut Kervanı Vakfını kendimize aracı kılarak köylerimizi ziyaret ettik. Köy muhtarlarımızın nezaretinde depremzede kardeşlerimize ve köy ahalisine geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Depremin acı bilançosu büyüktür. Ancak bizim birlikteliğimiz ve kardeşliğimiz tüm zorlukların üstesinden gelecek büyüklüktedir. Bugün olduğu gibi bundan sonraki günlerde de köylerimizin ihtiyacını karşılama gayretinde olacağız” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
HÜDA Par Elazığ Merkez Köylerdeki Depremzedeleri Ziyaret Etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin