Hüda Par’da Bayrak Değişimi

featured

Hüda Par Elazığ Merkez İlçe Başkanlığında bayrak değişimi yaşandı. Hüda Par Merkez İlçe Başkanı Nevzat Demir, İlçe Başkanlığı Görevini Ferit Çeliköz’e devretti.

Hüda Par’da yeni merkez ilçe başkanı Ferit Çeliköz oldu.

Bir süredir ilçe başkanlığı görevini sürdüren Nevzat Demir, görevi Çeliköz’e devretti. İl teşkilat binasında gerçekleştirilen devir teslim törenine, HÜDA Par Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, yeni merkez ilçe başkanı Ferit Çeliköz ve Nevzat Demir katıldı.

Görevi gururla taşıdığını ifade eden Nevzat Demir; “Ferit Çeliköz başkanımız, çalışmalarımızı bıraktığımız yerden daha yükseğe çıkaracaktır inşallah. Kendisine başarılar diler, ilimize hayırlı olmasını temenni ederim.” Dedi.

HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanlı Ferit Çeliköz ise; “Halkımızın yanında olmayı ve hizmet etmeyi bir görev bilerek çalışmalarımızı şekillendireceğiz.” ifadesinde bulundu.

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı da; “Görev değişiklikleri bir ihtiyaçtır. Nevzat Demir başkanımız artık il yönetimiz ile birlikte çalışmalarını ve hizmetlerini sürdürecektir.” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hüda Par’da Bayrak Değişimi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin