İHH İl Başkanı Kılıç Başkanlık Görevini Devretti

featured

İHH Elazığ il temsilcisi Metin Kılıç Konya’ya tayini çıkması nedeniyle yaklaşık on yıldır yürüttüğü başkanlık görevini devretti.

On yıldır İHH İl Temsilciliği görevini yerine getiren ve çok sayıda vatandaşın yardım seslerini duyan ve duyuran Kılıç tayini dolayısıyla mevcut yönetimin M. Resul Güler başkanlığında çalışmalarına devam edeceğini duyurdu.

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla görevi devrettiğini açıklayan Kılıç ‘’Yaklaşık on yıldır onur ve şerefle tarafıma tevdi edilen İHH Elazığ il temsilciliği görevini Konya’ya tayinimin çıkması münasebetiyle devretmiş bulunmaktayım. Mevcut yönetimimiz M.Resul Güler’in başkanlığında çalışmalarına tüm samimiyetle devam edecektir.  Birlikte mücadele etmekten mutluluk duyduğum tüm birimlerde ki fedakâr kardeşlerime gönülden teşekkür ederim. Hiçbir dünyevi karşılık beklemeden yurtiçi ve yurtdışındaki tüm mazlumlara ümmet bilinciyle ulaşmayı kendine gaye edinen samimiyet timsali kardeşlerime, bağışçılarımıza ve gönüllülerimize teşekkür ederim. Bu yapı hiç durmadan aynı ruh ve azimle yoluna devam edecektir. Tüm hemşerilerimiz den ümmetin yüz akı olan bu kuruma sahip çıkmalarını, her daim yanında olmalarını rica ve talep ediyorum. Selam ve dua ile.’’ İfadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İHH İl Başkanı Kılıç Başkanlık Görevini Devretti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin