İl Özel İdaresi’nden Atölye Ustalarına Özel İş Elbisesi

featured

Elazığ İl Özel İdaresi Saha Amirliği’nde gerçekleştirilen törenle çalışan Atölye Ustalarına daha rahat ve güvenli bir şekilde çalışabilmeleri için özel iş elbisesi dağıtıldı.

Elazığ İl Özel İdaresi’nde atölye, asfalt plenti ve sondaj çalışmalarında görev yapan personellerin daha rahat bir şekilde çalışmasını sağlayacak olan özel iş elbiselerinin dağıtımı Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Murat Okubay tarafından yapıldı.

Okubay: Personellerimizin Daha Rahat Ve Güvenli Çalışmalarını Arzu Ediyoruz

Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Murat Okubay,  personellerimizin iş güvenliğinin ve iş veriminin kendileri açısından önemli olduğunu belirterek, “Saha Amirliği’nde Atölye Ustalarımıza bugün özel iş elbisesi dağıttık. Bu kapsamda 68 adet ayakkabı, 56 adet iş elbisesi, 16 adet tulum ve çizmeyi personellerimize dağıtarak alanlarında usta kardeşlerimizin daha rahat ve güvenli bir şekilde çalışmalarını arzu ediyoruz.  Bu özel iş elbiseleri yine aynı zamanda kurumsal kimliğe uygun olarak hazırlandı.  İl Özel İdaresi çalışanlarımız her zaman daha iyi ve güvenli ortamlarda hizmet vermeyi hak etmektedir. Özel iş elbiselerinin değerli personellerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İl Özel İdaresi’nden Atölye Ustalarına Özel İş Elbisesi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin