İmamoğlu “Hem Acı Hem De İyi Gününde Elazığ’ın Yanında Olduk”

featured

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran ve Milletvekili Erol’a destek açıklamasında bulundu.

Türkiye’nin en özel okul kampüslerinden birini Elazığ’a kazandırmanın gururunu yaşadıklarını İfade eden Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu “CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran ve Milletvekili Erol’a destek açıklamasında bulundu. İmamoğlu yayınladığı video da “Her türlü deneyimimiz ile Elazığ’ın ve Coşkun Çağlar başkanımızın yanındayız” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu “Çok sevdiğim Elazığ’a selam Elazığ’a hem gönül bağımız hem dostluk bağımız var. Hem de Elazığlı hemşehrimizi elbette çok seviyoruz. Her geldiğimde çok etkilendim. Acı günlerinde ve iyi günlerinde hep bir arada olduk. Çok sevdiğimiz Coşkun Çağlar Duran başkanımızın adaylığı elbette bizi heyecanlandırdı. Kendisini yürekten destekliyoruz. Elazığ’ın hakettiği değere ulaşması için gerçekten çağdaş, sosyal demokrat halkını hisseden Elazığ’ın geçmiş bütün o tarihsel sürecin içinden gelen derinliği bugüne taşıyabilen ve dünyaya anlatma becerisini ortaya koyabilen bir deneyimle hareket etmesi gerekiyor. Bu noktada biz her türlü deneyimimiz ile Coşkun Çağlar başkanımızın yanındayız. Kendisini destekliyoruz. Umut ederiz sizlerin desteğiyle 1 Nisandan sonra güzel bir 5 yıllık dönemde İstanbul Elazığ dayanışmasını daha güçlü bir seviyeye taşırız. Biz tabi İstanbul olarak Elazığ’da çok özenli bir proje hazırladık. Muazzam bir projecilikle gerçekten iddia ediyorum Türkiye’nin en özel okul kampüslerinden biri olan Gazi Endüstri Meslek Lisesini Elazığ’a kazandırmanın gururunu yaşayacağız. 500 milyon liranın üzerinden bir yatırım ile muazzam bir eğitim enstitüsünü sadece bir okul değil. Kendi içindeki üniteleri ile belki de Elazığ’ın kültür, bilim ve teknik yaşamına çok özel hatlar kazandıracak okuluda önümüzdeki eğitim döneminde umut ederiz ki Elazığ’lı bütün dostlarımızla, Gürsel vekilimiz ve Coşkun Çağlar başkanımızın başkanlığında birlikte açıyor Elazığ’ı kucaklıyorum Coşkun Çağlar başkanım başarılar dilerim yolunuz açık olsun” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İmamoğlu “Hem Acı Hem De İyi Gününde Elazığ’ın Yanında Olduk”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin