Işıkver: Sorunlar Çözümsüz Değil

featured

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver İnstagram canlı yayında her yaştan vatandaşın çok yoğun ilgisini gördü. 5 ayrı telefon hattı üzerinden gelen sorulara cevap veren Işıkver gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren programda bir çok soruya cevap vererek, 14 Mayıs sonrası Elazığ için yeni bir dönemin başlayacağını söyledi.

MHP ELAZIĞ SÖYLEMLERİ VE HEDEFLERİYLE TOPLUMUN UMUDU OLMUŞTUR

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver TEK Medya organizasyonu ile gerçekleştirilen Instagram canlı yayınına katıldı. Program moderatörlüğünü gazeteci Zülfü Bal’ın yaptığı canlı yayın Elazığ, Ülke geneli ve yurt dışından katılımcıların yoğun ilgisiyle gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Binlerce vatandaşın 5 ayrı hat üzerinden gönderdiği sorulara yetişmeye çalışan Işıkver gördüğü büyük ilgi karşısında tüm katılımcılara teşekkür ederek, “Böylesine enteraktif bir program olacağını hiç düşünmemiştim. Söz veriyorum 15 Mayıs sonrası vekil olarak ta sizlerle bu etkileşimi bir kez daha yapacağız. Bugün toplumun her yaş gurubundan, her meslekten ve bir çok şehirden yoğun bir ilgi gördük. MHP olarak hem söylemlerimizle hem hedeflerimizle hem de bu Aziz şehir için ortaya koyduğumuz gelecek vizyonu ile tüm toplumda büyük bir heyecan uyandırdık. Programa il dışından ve ülke dışından onlarca katılımcı buradaki yakınlarına seslenerek MHP için oy istedi. İl dışından onlarca vatandaşımız MHP’ye oy vermek için 14 Mayıs tarihinde Elazığ’da olacağını ifade etti.

Tüm halkımız üzerinde oluşturduğumuz bu heyecan, coşku ve gelecek beklentilerinde umut olmaktan çok büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum. Elazığ’ın kronikleşmiş sorunları var. Bu sorunların hiç biri çözümsüz değil. Tek sorun siyaset kurumunun yetersizliği ve şehrin sahipsiz bırakılmış olmasıdır.

Bunu değiştirmekte kararlıyız. Bu şehrin önüne kurulmuş olan tüm statüko barajlarını yerle yeksan edeceğiz. 15 Mayıs Elazığ için yeni bir dönemin eşiğidir. Halkımız hiçbir dönem olmadığı kadar bu kez MHP demektedir. Allah’ın izniyle Elazığ için MHP kadroları bu şehri yeniden hak ettiği yere taşıyacaktır. Bize olan inanç, güven ve destek asla boşa gitmeyecek, hiçbir vatandaşımız mahcup olmayacaktır. Ben tüm Aziz hemşehrilerime bir kez daha kalben en derin şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerinde bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Işıkver: Sorunlar Çözümsüz Değil

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin