İYİ Parti, Kuzuova Köyleri’nde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

featured

İYİ Parti İl Başkanı Mevlut Or, Parti Üyeleri Ve İş İnsanı İyi Parti Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan Kuzova Köylerindeki Vatandaşla Bir Araya Geldi

İyi Parti İl Başkanı Mevlut Or, teşkilat mensupları ile iş insanı İyi Parti Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan Kuzova Köylerinden Beşik, Sün Ve Arındık Köylerini ziyaret etti.

İl Başkanı Or ile İYİ Parti teşkilat mensupları köy muhtarlarının sorunlarını dinleyerek, çözümü noktasında ellerinden gelen gayreti sarf edeceklerini söyledi. İYİ Parti iktidarında vatandaş odaklı hizmetin yapılacağını ifade eden Başkan Or, köylerde yaşayan vatandaşın sorunlarının görmezden gelindiğini kaydetti. Başkan Or, İl Özel İdaresi tarafından yapılması gereken hizmetlerin hayat bulmadığını, köy sakinlerine verilen sözlerin yerine getirilmediğini gördüklerini ifade etti.

İş insanı ve İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan ise ziyaretler dolayısıyla yaptığı açıklamada yıllardır kaderine terk edilen ovalarımızdaki sulama suyu meselesi vatandaşı adeta canından bezdirmiş durumda. Bizler iktidar değişiminin kaçınılmaz olduğunu ve vatandaşın artık yeter dediğini her fırsatta görüyoruz. İl Özel İdaresi tarafından yapılması gereken hizmetin ova köylerine gelmemesi de ayrı bir sorun teşkil ediyor. İYİ Parti iktidarında vatandaşa hizmetin adil olacağını herkese eşit yaklaşacağımızı önemle belirtmek istiyorum.” İfadeleri kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İYİ Parti, Kuzuova Köyleri’nde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin