İYİ Parti Milletvekili Adayı Av. Dr. Sönmez: Elazığ Sahipsiz Denilmeyecek

featured

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez, İYİ Parti İl Teşkilatı ile birlikte Sivrice İlçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Sönmez’e ziyaretinde İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler, İYİ Parti Sivrice İlçe Başkanı Fethi Ahmet Doğan ve Sivrice Eski Belediye Başkanı Hasan Karabulut ile partililer eşlik etti.

Seçim çalışmaları büyük bir yoğunlukla devam eden İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez, Sivrice’de İlçe Teşkilatı ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla biraraya geldi.Vatandaşların büyük bir ilgi ile karşıladığı Sönmez, depremlerden en büyük yarayı almış olan Sivrice İlçesi halkının sorun ve taleplerini dinledi.

İlçe halkı ve esnafının büyük ilgi gösterdiği Sönmez’e vatandaşlar ekonomik krizden barınma sorununa, siyasi gerginlikten, değişim isteğine kadar bir çok konuda  sorunlarını dile getirdiler.

Ziyaret ettiği her noktada olduğu gibi Sivrice’de de büyük bir teveccüh gören Sönmez, yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi:

‘’Bu gün Elazığ’ımızın şirin ve güzel ilçelerinden biri olan Sivrice İlçemizi ziyaret ettik. Sayın İl Başkanımız Servet Gürgözeler, eski Belediye Başkanımız Hasan Karabulut, İlçe Başkanımız Fethi Ahmet Doğan Bey  ve arkadaşlarımızla. Her ilçede olduğu gibi,  her beldede olduğu gibi burada da büyük bir ilgi ve teveccüh gördük. Sivrice depremden sonra çok değişen, çehresi değişen ilçelerimizden birisi. TOKİ burada konutlar yapmış teşekkür ederiz. Vatandaşlarımızın barınma problemleri çözülmüş bir kısmının hala devam ediyor. İnanıyoruz ki iktidar değiştiğinde bunları da kısa zaman içerisinde çözeceğiz. Türkiye’nin diğer bölgelerinin bütün sorunları aynen Sivrice’de de var. Vatandaş pahalılıktan, esnaf sigorta ücretlerinin pahalığından, elektriğin pahalılığından, kiraların pahalılığından şikayet ediyor.

İnşallah 15 Mayıs’ta yeni bir Türkiye’ye uyanacağız. Problemlerimizin büyük bir kısmı çözülecek. Kutuplaştırma, vatandaşı hasımlaştırma, o şekilde konsolide etme siyasetine son vereceğiz. Seçileceğiz, seçildiğimizde de herkesin milletvekili olacağız. Artık Elazığ sahipsiz denilmeyecek. Çünkü hep beraber Elazığ’ın sahibi olacağız. Bu şehrin problemlerini de beraberce çözeceğiz.’’ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İYİ Parti Milletvekili Adayı Av. Dr. Sönmez: Elazığ Sahipsiz Denilmeyecek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin