1. Haberler
  2. YEREL
  3. İyiliğe Vesile Ol Derneği’nden Kurban Bayramı Öncesi 300 Çocuğa Bayramlık Müjdesi!

İyiliğe Vesile Ol Derneği’nden Kurban Bayramı Öncesi 300 Çocuğa Bayramlık Müjdesi!

featured

İyiliğe Vesile Ol Derneği, Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Elazığ ve Muş illerindeki ihtiyaç sahibi 300 çocuğa bayramlık elbise ve ayakkabı desteği sağlayacağını duyurdu. Dernek, gönüllüleriyle birlikte yardımları hızlandırarak, birçok ailenin temel ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor.

Bayram öncesi çocukların yüzünü güldürecek bu anlamlı proje, ailelerin yükünü hafifletmeyi amaçlıyor. Dernek gönüllüleri, yardımları hızlandırarak bayramdan önce ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmak için yoğun bir çaba sarf ediyor.

Derneğin Elazığ sorumlusu Hamza Güneş, yaptığı açıklamada, ilçelerle birlikte Elazığ genelinde ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardımların son hızla devam ettiğini belirtti. Güneş, hayırseverlere destek çağrısında bulunarak, “Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte çocuklarımızın bayram sevincini doyasıya yaşayabilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak bu güzel kampanyayı daha geniş kitlelere ulaştırabilmemiz için hayırseverlerimizin desteğine ihtiyacımız var. Bir çocuğun tebessümü, dünyalara değer. Bu iyilik hareketine katılmak isteyen herkesi derneğimize destek olmaya davet ediyoruz” dedi.

İyiliğe Vesile Ol Derneği, sosyal sorumluluk projeleriyle toplumda dayanışma ruhunu güçlendirmeye ve ihtiyaç sahiplerine umut olmaya devam ediyor. Bu bayramlık desteği de, derneğin insani yardım faaliyetlerinin önemli bir parçası olarak öne çıkıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İyiliğe Vesile Ol Derneği’nden Kurban Bayramı Öncesi 300 Çocuğa Bayramlık Müjdesi!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin