Jandarma Devriyesi Hırsızları Suçüstü Yakaladı

featured

Elazığ İl Jandarma Komutanlığınca hırsızlık olaylarının olmaması ve teşebbüste bulunanların yakalanabilmesi amacıyla Jandarma Devriyeleri Gece-Gündüz aralıksız olarak çalışmalarına devam ediyor.

Jandarma ekiplerince icra edilen devriye faaliyeti esnasında Elazığ Hankendi  Sarılı Köyünde yapılmakta olan TOKİ konutlarının kontrolü esnasında çalışma olmamasına rağmen konutlar içerisinde araç olduğunun görülmesi üzerine ekiplerce hırsızlık olayının olabileceği değerlendirilerek araç kontrol edilmiş ve araçta bazı malzemelerin bulunduğu görülmüştür.

Jandarma ekipleri tarafından TOKİ konut inşaatlarında şüphelilerin yakalanabilmesi amacıyla yapılan arama sonucunda S.D. (1987 d.lu Erkek ) ve A.K (1981 d.lu Erkek ) isimli iki şüpheli inşaattaki malzemeleri sökerken suçüstü yakalanmıştır.

Jandarma ekiplerince malzeme tespitinde araçta olan 30 Adet tuvalet musluğu, 11 Adet çeşme bataryası, 7 Adet su saati, 7 Adet pislik tutucu ve 10 metre uzunluğunda elektrik kablosunun olduğu tespit edilerek şüpheliler gözaltına alınmıştır.

S.D. ve A.K. İsimli iki şüpheli Jandarma ekiplerince Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiş çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Elazığ T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Jandarma Devriyesi Hırsızları Suçüstü Yakaladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin