Jimnastik Antrenör Sayısı 6’ya Yükseldi

featured

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Jimnastik Antrenörü sayısı 6’a çıktı. Türkiye Jimnastik Federasyonu Elazığ İl Temsilcisi Ahmet Polat antrenör sayılarının arttığı yönünde açıklamalarda bulundu.

Polat, konuyla ilgili açıklamasında  ‘’Elazığ’da Jimnastik sporu her geçen gün bir ivme kazanmakta. Başta Analig olmak üzere resmi organizelerde birçok sporcular yetişmekte ve de bu bağlamda çevre iller arasında da ileri düzeyde il olduğumuz alınan sonuçlarla tescillenmiştir. İlimizde antrenör sayımız düne göre 2 iken şimdi sayımız 6’a yükseldi. Yurdagül Yıldırım ve Fuat Fırat Ünlü hocalarımız uzun yıllar Jimnastik sporunun gelişmesi için haftanın 7 günü çaba sarf etmektelerdi. 2022 yılında başta ücrete dayalı olarak Eğitim Görevlisi adı altında Ayyüce Uzunoğlu ve Kemal Çakıcı hocalarımız hem lisanslı sporcularımız hem de yaz okulunda 2 hocamızın yükünü hafiflettiler. Daha sonra tayin döneminde de hemşerimiz Arzu Güneş hocamız Bingöl’den Elazığ tayinle aramıza katıldı. En son olarak yine bizim bünyemizde Gönüllü Antrenörlük yapan Şeyda Döndü hocamız son atamalarda Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörü olarak atandı. Bu bizim için çok sevindirici oldu. Düne kadar hocalarımız sıkıntı çekerken şimdi koordineli olarak evlatlarımızı yaş ve yeteneklerine göre her hocamız kendi sporcusunu belirmemiş durumda. Böylelikle sporcularımız yaptıkları spordan daha zevk aldıkları gibi hocalarımız da birebir ilgilenmekteler’’ dedi.

Polat, ilimizde Yurdagül Yıldırım, Arzu Güneş, Fuat Fırat Ünlü, Şeyda Döndü ve ücretli olarak Ayyüce Uzunoğlu ile Kemal Çakırcı olmak üzere toplamda 6 antrenörün hizmet verdiğini vurguladı.

BABA KIZ AYNI KURUMDA

Polat, ayrıca bir başka konuya da değindi ve yapılan atama ile Türkiye’de belki bir ilkin yaşandığını dile getirerek baba kızın aynı kurumda görev aldıklarını vurguladı.

Son atamalarla birlikte Cimnastik Antrenörü olarak atanan Şeyda Döndü’nün Boks Milli Takım Antrenörü ve İl Temsilcisi Cemil Döndü hocamızın kızı olduğunu vurgulayan Polat; ‘’Gelinen noktada şöyle bir olayda olmuş oldu. Belki Türkiye’de bir ilk yaşandı. Antrenör olarak atanan Şeyda hocamız bildiğiniz üzere Boks alanında bir marka olan Milli takım antrenör ve de İl Temsilcilik görevini yürüten Cemil hocamızın kızı. Böylelikle baba kız aynı kurumda berber çalışan personel olarak bir ilki yaşadık’’ dedi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Jimnastik Antrenör Sayısı 6’ya Yükseldi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin