1. Haberler
  2. YEREL
  3. Kanser Tarama Faaliyetleri Sürüyor

Kanser Tarama Faaliyetleri Sürüyor

featured

İrfan ARSLAN

Elazığ’da Sağlık Müdürlüğü tarafından Ulusal Kenser Tarama programı kapsamında ilin farklı bölgelerinde tarama çalışmaları devam ediyor.

Sağlık Müdürlüğünce yapılan açılamada şu bilgilere yer verildi.

İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından 1-31 Mart Ulusal Kolorektal Kanser Farkındalık Ayı ve “Ulusal Kanser Tarama Programı” kapsamında ilimiz merkez Fevzi Çakmak Aile Sağlığı Merkezi’nde  yürütülen kanser tarama hizmetlerimiz devam etmektedir.

Mobil Kanser Tarama Aracımız ile  10 – 14 Mart 2025 tarihleri arasında yapılacak olan taramalar sırasında;  30-65 yaş arası kadınlara Servis kanseri, 40-69 yaş arası kadınlara Meme kanseri, 50-70 yaş arası kadın ve erkeklere yönelik ise Kalın bağırsak kanseri taramaları yapılmaktadır.

Erken teşhis hayat kurtarır farkındalığı ve sağlıklı bir gelecek için, belirtilen yaş aralığındaki tüm vatandaşlarımızı ücretsiz taramaya davet ediyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kanser Tarama Faaliyetleri Sürüyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin