Kaymak: Erol’un sözünü yerine getirmesini bekliyoruz

İrfan ARSLAN

Misli.com 3.Lig 3. Grup’ta mücadele eden Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü’nde Başkan Tuncay Kaymak gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Son haftalarda takım olarak iyi bir performans sergilediklerini belirten  yakaladıklarını belirten Başkan Kaymak, “Misli.com 3.Lig 3.grupta 29. haftaya girmiş bulunuyoruz. Geride kalan 28 haftada takımımız 7 galibiyet, 11 beraberlik  ve aldığı 9 mağlubiyetle 11. basamakta bulunuyor. Takımımız’a güveniyoruz. Son 3 maçtan 7 puan alarak iyi bir seri yakaladık. Bu serimizi ilerleyen haftalara yayarak sürdürmek istiyoruz. Kalan 5 maçtan puan veya puanlar ayrılmayı hedefliyoruz. “ dedi.

Elazığ Valisi Erkaya Yırık ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın kulübe destek olduğunu belirten Tuncay Kaymak’ “Valimiz Erkaya Yırık’a kulübümüze vermiş olduğu malzeme desteğinden dolayı teşekkür ediyorum. Valimiz her zaman ilimiz sporuna destekte bulunmuştur. Ayrıca Elazığ Belediye Başkanımız  Şahin Şerifoğulları, göreve geldiğimiz günden itibaren kulübün birçok ihtiyaçları konusunda bize destek verdi. Kulübümüze destek veren Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na da teşekkür etmek istiyorum. “ diye konuştu.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un destek sözünü yerine getirmesini temenni ettiklerini de ifade eden Başkan Kaymak; “Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekilimiz Sayın Gürsel Erol ilimizde yerel yayın yapan bir gazeteye 01.10.2020 tarihinde özel bir demeç vererek şu açıklamayı yapmıştır ;’Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü sezona çok iyi başladı. Elazığ Karakoçan futbol kulübü’ne elimden geleni yapacağım. Bu konuda konaklama veya ulaşım konularını çözebilir miyim? gibi çeşitli girişimlerim olacak.Kulüp yetkililerimiz ile görüşeceğim“ şeklinde açıklamada bulunmuştur. Sayın Vekilimizin kulübümüze vermiş olduğu destek sözünü  sezonun kalan maçlarında yerine getirmesini temenni ediyoruz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kaymak: Erol’un sözünü yerine getirmesini bekliyoruz

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin