Keban’da 24 Dairelik Emniyet Lojmanı Yapılacak

featured

İrfan ARSLAN

Keban ilçesinde 24 dairelik Emniyet Lojmanı yapımı için başlatılan çalışmalar olumlu sonuçlandı. Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı 2021 yatırım programına alınan Keban Polis Lojmanları Projesinin yapım ihalesine çıktığını duyurdu.

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık ile birlikte geçtiğimiz günlerde Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş’ı ziyaret etmişti. Ziyarette Keban Polis Lojmanları projesinin 2021 yatırım programına alındığı müjdesi verilmişti.

Bu gelişmenin ardından Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, Keban Polis Lojmanları Projesinin yapım ihalesine çıktığını duyurdu. Keban’da yapılacak olan 24 Emniyet Lojmanı Yapım İhalesi 03.09.2021 tarihinde gerçekleşecek. İhalenin ardından 9 Ay içerisinde projenin yapımı tamamlanarak hizmete sunulacak.

Belediye Başkanı Atlı konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Elazığ Milletvekilimiz  Sermin Balık ile Emniyet Genel Müdürümüz Mehmet Aktaş’ı ziyaretimiz de ilçemizdeki polis lojmanları ile ilgili talebimizi ilettiğimizde, projenin hazırlanıp. Cumhurbaşkanlığı onayına sunulduğunu belirtmiş, akabinde 2021 yatırım programına alındığı müjdesini almıştık. Projenin yapım ihalesine çıkıldığı müjdesini sizlerle paylaşmak istedim. Keban İlçemiz için 24 Adet Emniyet Lojmanı Yapım İhalesi 03.09.2021 tarihinde gerçekleşecek. İhale gerçekleştikten sonra 9 Ay içerisinde inşaat yapımı tamamlanacak ve hizmete sunulacaktır.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Keban’da 24 Dairelik Emniyet Lojmanı Yapılacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin